2777
2789

تا بخوای وارد کاربشی وتمرین کنی ودیده بشی اونطور ک باید مشتری نیس 

درس فک میکنم بهتره

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

کنار درس میتونی یاد بگیری کمک خرجه 

درسم ادم میخونه ی شغل مناسب پیدا نشه یا درامدش کم باشه این شغلا کنارش خوبه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کنار درس میتونی یاد بگیری کمک خرجه  درسم ادم میخونه ی شغل مناسب پیدا نشه یا درامدش کم باشه این ...

رشته های تجربی رو میگم

برا کارا بیوتی باید ی وام بگیری الکی نیس وسایل هزینه دوره ومواد

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

کاری به بهتریش نداشته باش ببین تو کدوم مهارت و علاقه داری

من استعداد اکثرچیزارو دارم

رشته های تجربی رو میگم برا کارا بیوتی باید ی وام بگیری الکی نیس وسایل هزینه دوره ومواد

اگه تموم وقتتوبذاری پزشکی قبول شی ک عالیتره

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

اگه تموم وقتتوبذاری پزشکی قبول شی ک عالیتره

بنظرت میشه درکنار دانشگاه برا کنکور خوند

بنظرت میشه درکنار دانشگاه برا کنکور خوند

من خودم دانشگاه پیام نور رفتم کنکور هم دادم 

خیلی نمیشه وقت کامل گذاشت بخاطر دانشگاه رفتن و این چیزا 

رتبم سال قبل ده هزار بود بعدش ک دانشگاه رفتم کنکور دادم چهارده هزار بود بعدشم دیگه کلا کنکور ندادم

من خودم دانشگاه پیام نور رفتم کنکور هم دادم  خیلی نمیشه وقت کامل گذاشت بخاطر دانشگاه رفتن و ای ...

حالا مامانم میگ نرو کلاساشو وفقط برا کنکور بخون اخه مگ میشه برا شنیدن یسری اصطلاحاتم باید سرکلاس بود

حالا مامانم میگ نرو کلاساشو وفقط برا کنکور بخون اخه مگ میشه برا شنیدن یسری اصطلاحاتم باید سرکلاس بود

میتونی اگه سال اولته بازم خودتو محک بزنی بمونی بخونی 

کلاس ک بالخره ی سری  درسا واجبه بعد باید وقت بذاری اونارم بخونی 

اگه تو خودت میبینی ک رتبت چندهزارتا فرق میکنه بشین بخون 

میتونی اگه سال اولته بازم خودتو محک بزنی بمونی بخونی  کلاس ک بالخره ی سری  درسا واجبه بعد ...

ببین عزیز من دختر باهوشیم تو درس ب ولله حرف نیس بازدهی خیلی خوبی دارم ولی دانشگاه واقعا تمرکزادمو یجا میگیزه

ببین عزیز من دختر باهوشیم تو درس ب ولله حرف نیس بازدهی خیلی خوبی دارم ولی دانشگاه واقعا تمرکزادمو یج ...

پس انقد ک بخودت اعتماد داری بشین بخون حتما موفق میشی♥️😍