2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی 🥲؟؟ طبیعیه این قدر گیجم😑

عین منی

ببین توی همه سایتا نوشتن که ما هم باید دفترچه سراسری رو پاسخ بدیم ، هم فرهنگیان

اما من فقط فرهنگیان ثبت نام کردم ، اصلا سراسری ثبت نام نکردم ، تکلیف چیه

منابع چیه

اصن هیچی مشخص نیست

وقت داره می‌ره

تو چیزی خوندی ؟؟ یا تازه میخوای شروع کنی؟؟

عین منی ببین توی همه سایتا نوشتن که ما هم باید دفترچه سراسری رو پاسخ بدیم ، هم فرهنگیان اما ...

مگه ثبت نامش آخر دی نیست ؟

نبابا چیزی نخوندم تازه دیروز متوجه شدم همچین آزمونی هست 🤣

عین منی ببین توی همه سایتا نوشتن که ما هم باید دفترچه سراسری رو پاسخ بدیم ، هم فرهنگیان اما ...

اگه مثلا رشته‌ی تو تجربی هستش 

و میخوای کنکور فرهنگیان شرکت کنی

هم باید سوالای درسای رشته تجربی رو جواب بدی هم کتابای تخصصی فرهنگیان

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
اگه مثلا رشته‌ی تو تجربی هستش  و میخوای کنکور فرهنگیان شرکت کنی هم باید سوالای درسای رشته تجر ...

خب آخه من اصلا کنکور سراسری ثبت نام نکردم ک

فقط فرهنگیان ثبت نام کردم 

خب آخه من اصلا کنکور سراسری ثبت نام نکردم ک فقط فرهنگیان ثبت نام کردم 

اصلا ربطی به کنکور سراسری نداره 

کلا کنکور فرهنگیان اینطوریه حتی اگه سراسری رو شرکت نکرده باشی

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /