2777
2789
عنوان

چرا کسی از من خوشش نمیاد 😞

549 بازدید | 44 پست

سلام من 17 سالمه دختر شوخی اَم اهل آرایش نیستم ساده اَم به موقع مسؤلیت پذیرم از لحاظ اعتقادی محرم نامحرمی برام مهمه یعنی اینکه داداشی داشته باشم و نمیدونم چندتا دوس پسر به عنوان رفیق و اصلاً نمیپسندم  ولی چون مانتویی اَم فکر میکنن دختر بدی اَم بعد مثلاً دلم میخواد یه دوستی سالم داشته باشم برای ازدواج ولی چون من رو لمس و محرم نا محرمی حساسم کسی خوشش نمیاد میگن سخت میگیری به نظرتون من خیلی حساسم؟ 

واللا دوستی سالمم لمس دارع دیگه

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث تو ام وقتی با پسری دوس  میشی انتظار داره خودتو تقدیمش کنی وگرنه باهات ادامه نمیده هووووف

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

آدم کار درستی هستی به هیچ پسری اهمیت نده تا لیسانس گرفتی

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

به وقتش خواستگار میاد بعد باهم رفت و آمد کنید تا همو بشناسید بعد هم ازدواج، آخه کی با دوستی ازدواج مناسب داشته

.