2777
2789

از نظر مشتری و سود و....بگین

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

شنیون میکاپ

شنیون اولا مناسبتیه و هرماه نبست میکاپم وسایلش بسیار هزینش بالاس واونم مناسبتیه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من رفتم میکرو و خیلی بی عرضم😔 نمیرم دنبال کار و مشتری

چطوریه کارش من ۶ تومت پول دوره دادم

من جا خوب رفتم ۱۵ فقط پول دوره دادم کارشم باید خیلی تمرین کنی حرفه ای بشی

قلمش چقده پولش و اون موادش 

قلمش چقده پولش و اون موادش 

موادشم ۱۵ خرجم شد تا خریدم

دستگاه دیگ از ۲ ۳ تومن شروع میشه

قلم میکرو هم ک کلا ۴۰ ع۰ تومن بیشتر نی

ولی رنگ خوب بخوای بخری گرونه اما برا افراد زیادی استفاده میشه

موادشم ۱۵ خرجم شد تا خریدم دستگاه دیگ از ۲ ۳ تومن شروع میشه قلم میکرو هم ک کلا ۴۰ ع۰ تومن بیشتر نی ...

دستگاه چی داره مگ قلم وموادش نیس

موادشم ۱۵ خرجم شد تا خریدم دستگاه دیگ از ۲ ۳ تومن شروع میشه قلم میکرو هم ک کلا ۴۰ ع۰ تومن بیشتر نی ...

عزیزم کجاشومشکل داری؟طراحی ابرو؟تکراروتمرین کن،ازمشتری فقط پول موادبگیر اونقدرکارکن تاراه بیفتی،نذارهزینه ای که کردی دودبشه بره هوا

دستگاه چی داره مگ قلم وموادش نیس

قلم برا میکروبلیدینگ ابرو

دستگاه برای میکروپیگمنتیشن و تاتو خط چشم و لب و ابرو

دستگاه خوب بخوای بخری ۱۰ ب بالاس اما با دستگاه ۲ ۳ تومنی هم کارت راه میوفته

عزیزم کجاشومشکل داری؟طراحی ابرو؟تکراروتمرین کن،ازمشتری فقط پول موادبگیر اونقدرکارکن تاراه بیفتی،نذار ...

من اصلا حاضرم از مشتری پولم نگیرم ولی کلا مشتری پیدا کردن برام سخته

کارمم خیلی خوبه اما سخت میتونم ارتباط بگیرم با مردم و مشتری پیدا کنم🤕🤕

قلم برا میکروبلیدینگ ابرو دستگاه برای میکروپیگمنتیشن و تاتو خط چشم و لب و ابرو دستگاه خوب بخوای بخ ...

ی سوال دارم میشه فلن دوره هاشو برم وسایلشو بعدا تهیه کنم یا باید ازاول داشته باشم اگ نباشه فراموشم میشه