2777
2789
عنوان

بنظرتون منظورش چی بود

37 بازدید | 6 پست

اگه شوهرتون بگه  نه به اونی که یکی شوهرش هرروز رابطه میخواد و زنش نمیخواد (من یعنی)

یکیم زنه هرروز میخاد و شوهرش انجام نمیده

چه نتیجه ایی میگیرین؟؟

یعنی یه زنه باهاش حرف میزده اینو میگفته بهش که شوهرم فلان نمیکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا جان. صرفا خواسته اینجوری بگه که حرفش حالت مقایسه ای داشته باشه تا شما حرصت در بیاد و شبیه مورد دوم بشی

یه چیز تو این مایه ها. 

اگه از همسرت چیزی ندیدی، خواهشا بذر شک رو نکار تو زندگیت.. 

وقنی اینجوری حرف زده، حالا کاری به طرز بیانش ندارم، ولی میخوام یکم وضع زندگیتون از اون لحاظ تغییر کنه. 

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
نه بابا جان. صرفا خواسته اینجوری بگه که حرفش حالت مقایسه ای داشته باشه تا شما حرصت در بیاد و شبیه مو ...

مرسی که ارومم کردی

گوشیشو قفل میکنه

رمزشو نمیده بهم. ولی مال منو چک میکنه همش

عجب.نمیدونم چی بگم راستش. شاید صرفا چون شما کوتاه اومدی و اجازه دادی گوشیتو چک کنه ولی خودت گوشی ایشونو نبینی پررو شده

دیدی سایت یه قسمت داره به اسم "ارتباط با کلینیک" اونجا در این مورد بپرس، بنظرم خیلی بهتر میتونن کمکت کنن

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند!