2777
2789
عنوان

مورچه

183 بازدید | 20 پست

تقریبا دو سال میشه تو خونه درگیر مورچه شدیم

هر جا رو می بندم از یه جا دیگه میان

یا پودر گرفتم میزنم یا سوراخها رو با چسب میبندم دو روز نشده از یه جا دیگه سر در میارن

به جارو و نظافت هم نیست از راه دور میان میرن داخل سطل زباله

مال ما با سم کامن گم شدن

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورچه بگیر باهاشون دم پخت درست کن میدونی چقدر ویتامین داره؟ 

😂😂😂😂😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بخدا همین مشکلو من دارم. باورمیکنی تو دسشویی حمومم میان؟ 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مورچه بگیر باهاشون دم پخت درست کن میدونی چقدر ویتامین داره؟ 

واقعا داره ها پروتئین داره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خیلی زیادن؟

خونه من هستن براشون نون یا قند میذارم میان جمع میشن میخورن 

یبار اینطوری کشتمشون بعدش دلم ریش شد عذاب وجدانمو با اینک سیر مردن اروم کردم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

همین مشکلو دارم حتی تو حموم دسشویی کچ میزنم دورتادور خونه هر ۳ هفته یبار محو میشن آشغال هم نگه نمیدارم تو خونه 

پری روز مورچه ها داشتن شربت برون کولد برا گلو درد میخوردن تو خونمون😹😹😹🤣

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

تو کمد دیواری هم رفتن

بالای کمد منم رفتن آخه کثافت اونجا چی داره ک میری😂😂😂