من ۳سال عقد بودم یک سالو نیمه هم عروسی کردم از اینکه هنوزم پیشرفت نکردیم واقعا دارم رنج و عذاب میکشم کسی اطرافتون بوده یا خودتون معجزه بشه و پیشرفت کنه😢چیکار کنم اخه من کاری از دستم برنمیاد اصلا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی شوهر طرف خیلی هوش اقتصادی بالایی داشت و اهل ریسک بود
الانم داره نتیجشو میبینه
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بخدا شوهرم انقد کاری و نترس بود بعد که ازدواج کردیم همه چی از این رو به اون رو شد انگار دستو پاشو بستن کار دولتی داره ولی کفافمونو نمیده باید سرمایه جمع کنیم واس یه کار دیگه ولی نمیشه که نمیشه
شوهر من قبل ازدواج یه خونه کوچولو و ارزون خرید،بعد ۵ سال زندگی فروخت کار آزاد زد الان درآمد مون خوبه ولی خونه خریدن برامون آرزو شده ،ببین کسایی که پدر و مادر پولدار دارن فقط آینده وضعشون خوب میشه ما فقط حالمون بگذره باید شکر کنیم
نه مگه اینکه ارث گیرت بیاد😂😂😂 زندگی همه همینه سال به سال بدتر میشیم تورمه سخت نگیر
دقیقا با ارث میشه
برادرشوهرم 15 سال بدون اجاره مفت نشست خونه باباش تازه سرکارم نمیرفت بیکار و علاف بود یهو از پدر زنش یه ارث خوب بهش رسید الان تو بالای شهر بهترین ماشین زیرپاشه . خرجشم قبلا از دلسوزی خواهراش میدادن خورد و خوراکشونم پایین خونه مادره بود.
اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام