2777
2789

سلام بچه ها شوهرم چند وقت پیش یک گوشی خرید برای خودش یک هفته بعد یکی دیگه از فروشگاه دیگه و رنگ دیگه از همون مدل و برند خودش برای من خرید فقط رنگشون مثل هم نبود ولی کیفیت تصویر گوشی من خیلی خیلی پایین بود اصلا داغون ولی یکی شوهرم خیلی کیفیت بالا بود و کارایش خوب بود

آخه مگه میشه؟ بچه‌ها تا حالا همچنین چیزی دیده بودین که ۲ گوشی يک مدل و برند با هم اینقدر فرق کنن؟؟؟؟😑😑😐 انگار گوشی فیک هست شوهرم قبول نمیکنه میگه به جای تشکرت هست که ایراد میگیری میگه من حاضر نیستم ضرر کنم به خاطر تو تا حالا همچین چیزی ندیده بودم😔😔

گوشی های قدیمی از این کیفیتش بهتره بی روحه تصویرش

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدل گوشی چیه؟ کشورهای سازندش چی مثلا ویتنام از هند بهتره

سامسونگ هر دو ویتنام

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
اره منتاژها مصر .اندونزی چین همه کشوراا دارن میسازن

این فکر میکنم ساخت خوده ایرانه اینقدر داغونه

مدل گوشیت چی تا بهت بیشتر توضیح بدم بله بعضی از وقتا میشه

سامسونگ A14 ویتنام

سامسونگ ک دیگ فیک نداره 

باورکن داره اصلا هر دو گوشی خیلی با هم فرق دارن نمیدونم چرا اینطور شده

این فکر میکنم ساخت خوده ایرانه اینقدر داغونه

نه ایران متاسفانه نه .چین قطعات ۱.۲.۳ داره واون وارد کننده ای که وارد میکنه انصاف داشته باشی ۱میاره 

قاصدک قصه پر غصه ما نوشتن وخواندن ندارد برگرد.....
نه ایران متاسفانه نه .چین قطعات ۱.۲.۳ داره واون وارد کننده ای که وارد میکنه انصاف داشته باشی ۱میاره& ...

آخه این لعنتی از یک مدله هر دو پک ویتنام تا حالا همچنین چیزی از سامسونگ ندیده بودم انگار گوشی مدل A01core هست اینقدر بی کیفیته

بعضی از شرکت های چینی ۲ پک متفاوت تولید میکنن یکی پک چین یکی پک گلوبال این دو با هم فرق میکنه من کار ...

پک هند با ویتنام چرا فرق داره ؟؟من قبلا سامسونگ A20 هم پک ویتنام گرفتم بعد فروختم پک هند خریدم عین هم بود فرقی نداشت

آخه این لعنتی از یک مدله هر دو پک ویتنام تا حالا همچنین چیزی از سامسونگ ندیده بودم انگار گوشی مدل A0 ...

من دیدم A12 خریدم اولش که اومد یک ماه کار نکرد خاموش شد کارانتی قبولدار نشد واوراق کردم بردش سوخت 

قاصدک قصه پر غصه ما نوشتن وخواندن ندارد برگرد.....
من دیدم A12 خریدم اولش که اومد یک ماه کار نکرد خاموش شد کارانتی قبولدار نشد واوراق کردم بردش سوخت&nb ...

آره دیگه اینجا ممکنه گوشی فیک به آدم بخوره دیگه شانس چی باشه ممنون راهنمایی کردین