2777
2789
عنوان

تبلیغا تو چش چالمان کم بود

112 بازدید | 10 پست

الان دیگه به اعلان هامونم سرایت کرده

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

میشه تایپیک اخرم‌رو نگاهی بندازید

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خدایی تبلیغات زیاد شده حال ادم بد میشه سر گیجه میگیره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی تبلیغات زیاد شده حال ادم بد میشه سر گیجه میگیره

اینور تبلیغ اونور تبلیغ کل سایت تبلیغه تا تو کامنتا هم قاطیش تبلیغه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

اینور تبلیغ اونور تبلیغ کل سایت تبلیغه تا تو کامنتا هم قاطیش تبلیغه

خیییلی بده ، بخدا من اعصابم خورد میشه،  فقط تو کیبورد تبلیغ نیس

خیییلی بده ، بخدا من اعصابم خورد میشه،  فقط تو کیبورد تبلیغ نیس

اونم بالا و پایینش پر تبلیغه جبران کردن

اره تبلیغ نوار بهداشتی😤😤

اعصاب ادمو گند میزنن توش

واسه آقایون سایت هم تبلیغ دو نوار خوابیدن میاد از ترس نشتی ؟ خدایی نکنین اینکارا رو    

تصورشم خنده داره

🔴🟠🟡🟢🔵🟣🔴🟠🟡🟢🔵🟣🔴🟠🟡🟢🔵🟣

سلام

به غیر از آن یه تبلیغ بالای صفحه ی اعلان که اخیرا اضافه شد همه رو حذف کنه:

🟥🟥 یه مورد بگم بعضی کاربران گفتن اپرا براشون کار نمی کنه پایین صفحه چند تا مرورگر معرفی شده.

⬇️⬇️

آموزش حذف تبلیغ:

🟥 مرورگر اپرا رو نصب کنین بعد برید توی تنظیمات و مسدودکننده تبلیغ رو روشن کنین.

🟪 اگر هم گوشی تون سامسونگه با خود همون مرورگرش بیایین و برید توی تنظیماتش و قسمت مسدودکننده تبلیغ چند تا مسدودکننده تبلیغ پیشنهاد داده یکی رو دانلود کنین مثلا

AdGuard Content Blocker خوبه.

🔥💧🔥💧این تاپیک در مورد کسانی که از لپ تاپ و کامپیوتر استفاده می کنن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11748147/آموزش-مسدود-کردن-کامل-تبلیغات-اینترنتییوتیوبآپاراتنی-نی-سایت-در-ویندوز?postId=304743087

🟥🟥🟥 این تاپیک در مورد مرورگر اپرا گفتن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11756703/مسدود-کردن-تبلیغ-های-نی-نی-سایت?

page=1

🟪🟪🟪 این تاپیک هم در مورد مرورگر خود گوشی سامسونگ و ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11766542/

اموزش

⭕️⭕️این مرورگرها رو تا این جا معرفی کردن.⭕️⭕️

🟥 مرورگر اپرا

🟦 مرورگر Brave

🟧 مرورگر گردو پلاس

🟩 AdBlock browser 

🟪 مرورگر خود سامسونگ و نصب AdGuard Content Blocker از داخل خود مرورگر از قسمت مسدودکننده تبلیغ

🟨 مرورگر خود هوآوی

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.