دوستان من شوهرم حقوقشو چندماه چندماه میدن اونم ۳ت۴ت و ذره ذره کفاف زندگی ونمیده منم خیلی دنبال کارگشتم مناسب من نبود..پدرشوهرم مغازه داره وسط محل جای خوب خالیه همش اجاره نمیدن. دوباربع مادرشوهرم گفتم به من بدین طلامو بفروشم وام بگیرم لباس بیارم کمک خرج باشم..هردوبار جواب کرد گفت سمیه(خواهرشوهرم)میخواد باربیاره تو برو مغازه پدرتو بار بریز..الان دوسال شد ولی خواهرشوهرم مغازه رو بازنکرد به یه خانم غریبه اجاره دادن ..ولی به ماکه نیاز داشتیم اجاره ندادن . مادرش برکشته پشت سرمون گفته خبری ما دنبال مال هستندرصورتیکه من فقط اجاره گفتم بدین به ما..الان شوهرم ناراحت شدو قهره با مادرش بنظرتون حق داره ؟ من ناراحتم دوست ندارم قهر باشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرتون حق باکیه. من دوس ندارم قهرباشیم.دو روز دنیا ارزش نداره..ولی شوهرم دلش شکست.
بیخیال از کم رفت و امد کردن با ادمای بخیل ناراحت نباش.دنیا دو روزه پس قدر روح و روانتو و عزت نفستو بدون.تو کار شوهرتو مادرشم دخالت نکن هر موقع بخواد اشتی میکنه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷