2777
2789

دوستان من دو روز پیش آمپول ب۱۲ و ب کمپلکس زدم، دختره مشخص بود ناشی بود چون هی سوال میکرد از دکتره.

حالا از صبحه اون ناحیه کااااملا بی حسه حتی نیشگونم میگیرم متوجه نمیشم.

کمپرس گرم گذاشتم فایده نکرده

میترسم همینجوری بمونه یا بدتر بشه

چیکار کنم خیلی استرس دارم

میشه تایپیک اخرم‌رو نگاهی بندازید

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

تا حالا چنین چیزی به گوشم نخورده بوده ، دیده بودیم درد بگیره ولی بی حسی نه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ آخ منم تو بارداری این اتفاق برام افتاد تقریبا ۶ ماه تا یه سالم همین طوری بی حس بود به دکترم گفتم گفت چیز مهمی نیست آمپول جای بد زد اون قسمت بی حسه ولی به مرور خوب میشه نگران نباش 

آخ آخ آخ منم تو بارداری این اتفاق برام افتاد تقریبا ۶ ماه تا یه سالم همین طوری بی حس بود به دکترم گف ...

خیلی حالم بده اخه این یکی پام کنار رونم ۱۰ ساله بی حسه دقیقا بعد از زدن یه امپول، میترسم اینم مثل این بشه خوب نشه

ممکنه رو عصبی چیزی زده باشه باورت میشه برای من یبار بیشتر از یک سال موند؟!!! کلا یادم رفته بود یه زم ...

موندم چیکار کنم فردا برم پیش همون دکتره بهش بگم یا صبر کنم

خیلی حالم بده اخه این یکی پام کنار رونم ۱۰ ساله بی حسه دقیقا بعد از زدن یه امپول، میترسم اینم مثل ای ...

می خوای برو دکتر ولی کاری نمی تونن بکنن انگار تو عضله اشتباهی زده خیلی هم حس بدیه دائما سر هست و حتی سوزنم بزنن بهت نمی فهمی

طول میکشه تا اون عضله دوباره اوکی بشه دیگه

ولی خاک تو سرشون واقعا 

عزیزم امپول ب 12درد زیادی نداره اما امپول ب کمپلکس دردش زیاد هست اگر دیدی هنوز ادامه داره درد برو پی ...

درد میکرد جاش یکم اما الان موضوع درد نیست، اون ناحیه کامل سِر شده هیچی حس نمیکنم🥺