2777
2789
ببین من فقد اینو میدونم هرچی رو بخوای خدابهت میده فقد باید ایمان داشته باشی یجوری همه چی خوب میشه ک ...

بنظرت اقدام کنم باردار میشم؟جای جنینی که از دست دادم سبز میشه؟

منم میدونم مشکلاتم یه روزی حل میشن ولی بعضی وقتا کم میارم

خدایا خیلی دوست دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دنی دنیای انرژیه هرچی بخوای همون نصیبت میشه🤭

من بچه دار میشم لطفا بگو بهم و کی؟

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

ببین دنی دنیای انرژیه هرچی بخوای همون نصیبت میشه🤭

من قبلنا نمیدونستم ولی الان میدونم چقد افکار و کلام رو زندگی تاثیر داره این روزا فقط مثبت حرف میزنم حتی تو اوج ناامیدی

خدایا خیلی دوست دارم❤

[QUOTE=322339568]بنظرت اقدام کنم باردار میشم؟جای جنینی که از دست دادم سبز میشه؟ منم میدونم مشکلاتم یه روزی حل میشن و ...[/QUOTEاول از همه از دکتر مشورت بگیر بعدشم منم خیلی کم اوردم ولی چاره چیه باید تحمل کنیم وامیدوارباشیم

ااو

خب بگو من حس شیشمم قویه

من تهران میرم کی

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

[QUOTE=322339806]من قبلنا نمیدونستم ولی الان میدونم چقد افکار و کلام رو زندگی تاثیر داره این روزا فقط مثبت حرف میزنم ...[QUOTبرا منم دعا کن عشقم برگرده خیلی اذیت میشم🥺

لطفااااا از منم میتونی بگی شوهرم با داداشم آشتی میکنه یانه؟؟؟به زودی یا خیلی زمان میبره؟؟؟؟

وای مشکل منو داری 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

[QUOTE=322339568]بنظرت اقدام کنم باردار میشم؟جای جنینی که از دست دادم سبز میشه؟ منم میدونم مشکلاتم ی ...

آره باید برم پیش دکتر

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس❤️

خدایا خیلی دوست دارم❤
[QUOTE=322339667]من بچه دار میشم لطفا بگو بهم و کی؟[/Qاگه مشکل داری برو دکتر اگرم نداری بچه داری میش ...

خخخ

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️