2777
2789

دیگ سابق نیستم یه بند اشک میریزم آخه این چه صحنه ای بود خدایا دارم با اشک مینویسم هر لحظه این صحنه رو تصور می‌کنم نمیدونم چیکار کنم  وای خدایا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک برسرمادرش ک بچه روول کرده رفته بادوست پسر بی لیاقت

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

غروب در اومد؟ من یکی دو هفته پیش دیدم. دلم کباب شد برای بچه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
موضوع چیه؟ اوا کیه؟ هرکی برام توضیح بده براش صلوات میفرستم 

ی دخترتوارومیه 

نامادری شکنجه اش داده رفت کما الانم ک فوت کرد

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
موضوع چیه؟ اوا کیه؟ هرکی برام توضیح بده براش صلوات میفرستم

بچه طلاق بوده پیش نامادری‌اش به شدت کتکش زده پرتش داده تو حیاط باعث ضربه مغزی شده چند روز تو کما بوده دیروز تموم کرد 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
آوا کیه؟ قضیه ش چیه

ی دختربچه توی ارومیه 

نامادری اش شکنجه اش داده رفته کما الانم ک فوت کرده