2777
2789

من الان ۶ روزه که اقدام کردم ولی هیچچچچ علامتی ندارم

نمیدونم اقدامم به نتیجه رسیده یا نه؟

اینکه یه هفته گذشته علامت نداشتم طبیعیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه این ماه اقدام فایده نداره ۴ روز دیگه تایم پریودمه شما بچه داری؟ بعد از چندوقت واست علائم ظاهر ...

بله یه پسر شش ساله دارم، من ۱۲ روز بعد تاخیر پریودم بی بی زدم مثبت بود، ولی خیلیی وقت بود حالت تهوع داشتم حتی همه گفتن به این زودی علائم نمیشه مگه اینکه از ماه قبل بوده باشه لقاحت ولی پریود شدی، الانم جلوگیری طبیعی دارم، از ماه پیش حالت تهوع و علائمی دارم که شک میکنم ماه پیش بی بی زدم ولی پنج روز قبل موعد زدم که گفتن خیلی زوده نشون نمیده، بعد پریود شدم ولی خونریزیم خیلی کمتر از ماه های پیش بود یعنی نصف شده بود مقدار خونریزیم، ولی گفتم پریود شدم دیگه ، اما حالت تهوعم قطع نمیشه علائمم کم نمیشه نافم و واژنم و زیر شکمم تیر میکشه، چن روز پیش بی بی زدم منفی بود، هر ماه دو روز زودتر از ماه قبل میشم، ۱۴ آذر پریود شدم الان ۱۲ دی موعدمه منتظرم ببینم چی پیش میاد؟؟ استرس دارم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
عزیزم چرا آزمایش خون نمیدی  اینجوری زودتر معلوم میشه

آخه میگم شاید اصلا باردار نیستم، و اینکه به موعدمم چیزی نمونده، من پریودام منظمه اگه تاخیر کنه می فهمم دیگه اگرم پریود بشن که دیگه هیچ

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤