2777
2789

نمیدونم چیکار کنم همه کار کردم😭 کلومیفن با اچ سی جی مصرف کردم متفورمین گلوکوفاژ چمیدونم وزن کم کردم ورزش کردم تحرک 

اصلاح سبک دیگه خسته شدم😭 چیکار کنم کسی تجربه داره دلم خیییلی گرفتهههه خییییلیییی

خدایا دستمو بگیر….🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روز پنج پریود تا تخمک گذاری بومادران و پنج انگشت دم کن بخور عالیه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

عزیز دلممم.میدونم دلت پر از غصه اس،غصه نخور.منم سر یه ماجرایی همین بودم.چند سال پیش جور شد ولی از دستم رفت.خیلی گریه کردم اما سال بعدش بهترش با همون شرایط دلخواهم را خدا بهم داد.

گاهی وقتش نیست.گاهی هم امتحانهاما امتحانش سخته خدایی.

من خودم معمولا ابنکارا را میکنم جواب میگیرم.

اول روضه حضرت علی اصغر بذار و متوسل شو به ۶ ماهه امامحسین.میگن بدترین حاات و شرایط را امام در روز عاشورا وقتی تجربه کرد که علی اصغر شهید شد.خیلی استیصال و درماندگی بدی داشت.از اقا بخواه به حق علی اصغرش نی نی سالم بهت بده.

میتونی نیت کنی اسمشو علی میذاری.

روز عید غدیر به هر ند تایتیم که میتونی غذا بده،خودت بپز یا از بیرون بگیر.عید غدیرو دست کم نگیر.بدجور حاجت میده.انشالا که حاجت روا شی.

و در نهایت نماز شب بخون و تو قنوت نماز وتر از خدا بخواه.انشالا که به همین زودی خبر بارداریتو میشنویم