2777
2789

آره به همون روش فقط مرغ و گوشت نداره زن داداش من زباد درست کرده فقط پیاز داغش و بیشتر کن خیلی خوشمزه میشه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سویا امتحان کن 

تا حالا درست نکردم ولی فک کنم بشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الانا دیگه هرمدل بخوای درست کنی میشی کلا غذای من درآوردی زیاد شده اینم چرا نشه؟ پیازشو زیاد کن بلکه خوشمزه شه هرمدل پلویی که از ذهنت بگذره میشه درست کنی حتما با پیاز سرخ شده به مقدار زیاد خوشمزه میشه

اره ما همیشه بدون گوشت و مرغ میخوریم 

لوبیا سبز گوجه فرنگی خورد شده رو بخار پز کن .ادویه و نمک بزن روغن  .برنج و بشور بریز آبش کشیده شد دم بزار چهل دقیقه....

روش دوم لوبیای بخار پز شده رو با ادویه تفت بده رب بزن .برنج و نمک .دم بزار نوش جان 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.