2777
2789

زبانم صفره میخوام از اول شروع کنم بنظرتون از کجا شروع کنم کدوم موسسه بهتره برای یادگیری بچه ها..🌸

میگذره(:

کانون خوبه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفیر

شما کتاب summit رو هم خوندید ؟

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
خودم کانون بودم سفیر از همه بهتره برای مکالمه ولی اگه آیلتس مدنظرته کانون

سفیر ابتداییه یعنی از اوله اول همچی توضیح میدن ؟ من نمیخوام یهو مکاالمه یاد بگیرم میخوام از اول کلماتو بشناسم بنظرت سفیر خوبه؟

میگذره(:
سفیر ابتداییه یعنی از اوله اول همچی توضیح میدن ؟ من نمیخوام یهو مکاالمه یاد بگیرم میخوام از اول کلما ...

آره از دوستای من خیلیا بودن کانون رو ول کردن رفتن سفیر نسبت به سطحت میگن از چه ترمی باید شروع کنی و حتما همه چی رو میگن ولی سفیر تمرکزش رو مکالمه روانه ولی کانون رو گرامر تمرکز میکنه بیشتر من از کانون مدرک گرفتم ولی برگردم عقب سفیر میرم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8696896/یاد-گرفتن-زبان-انگلیسی-تجربه-شخصی

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
شما کتاب summit رو هم خوندید ؟

نه من قبل ازدواج میرفتم. هزینه اش زیاد بود ولی عالی بود اون زمان کتاباش فرق داشت ولی بهترین و مسلط ترین اساتید اونجا بودن. فیلم میذاشتن برامون... خیلی خوب بود درکل

نه من قبل ازدواج میرفتم. هزینه اش زیاد بود ولی عالی بود اون زمان کتاباش فرق داشت ولی بهترین و مسلط ت ...

ممنونم که پاسخ دادید 🙏🍁