2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه حتی گریه هم نمیکنم،از اون مرحله گریه با کار گذشتم،الان فقط میریزم تو خودم،فقط و فقط خودم،کسیم ندارم باهاش حرف بزنم،از بس از آدما ضربه خوردم به هیچ کس اعنماد ندارم

مثه من درسای دخترکلاس اولیم اضاف شده کارام ناهارشام شام بچه نوزاد غر غرو دیشب یهو ازفشارعصبی ساعت۳پریدم بغزم ترکید خیلی سخته عیچکس درکت نکنه ازخانواده دور تنهابیرون نری هوووووف

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

یا میتونی با انتخاب درست و حذف آدم های سمی از زندگیت همه ی این کار ها رو با آهنگ مورد علاقه ات انجام بدی و برقصی 

انشاالله🙏🙏🙏🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ازیه جایی به بعد دیگه نه چیزی خنده رو لبات میاره' ونه غم هات باعث گریه ات  میشه'' بی حس میشی

من واقعا بی حسم،قبلا با خریدن یه گیره سر خوش حال ترین بودم و با کوچک ترین بحث عین بمب میترکیدم و های های گریه میکردم،الان دیگه هیچ چیز خوشحالم نمیکنه و با هیچ بحث و حرف و دعوایی گریم نمیگیره،احساس میکنم افسرده شدم،حتی خیلی دور از اجتماع شدم،خوشم نمیاد با کسی اتباط بگیرم یا حرف بزنم،حتی هیچ چیز هیچ کس کنجکاوم نمیکنه،حسادت نمیکنم،از کار و شادی کسی خوش حال نمیشم،اگر کسی هم براش مشکل یا اتفاق بدی بیفته گریم نمیگیره فقط متاسف میشم،آخرین خبر بد برام مرگ مادر بزرگم بود نتونستم گریه کنم،یه حس دلسوزی فقط براش داشتم با اینکه خیای مظلوم بود و خیلی سخت فوت کرد

من واقعا بی حسم،قبلا با خریدن یه گیره سر خوش حال ترین بودم و با کوچک ترین بحث عین بمب میترکیدم و های ...

منم مثه تو ام تو قبلت ... پر حس و شوق ترین 

اگه کورش نکنن

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️