2777
2789
عنوان

آی یو دی

85 بازدید | 11 پست

سلام خوشکل خانوما.میگم کسی بوده آی یو دیش جابجا شده باشه یا پایین اومده باشه؟اگه تجربشو دارین میشه علائمش رو بهم بگین🥺

من شک دارم که جابجا شده باشه تقریبا بیست روز پیش زیر دلم عین اول پریودی درد میگرفت یه هفته هم زودتر پریود شدم بعد از پاک شدنمم شرمندم یکم ترشح خونی داشتم اما نمیدونم اینا به جابجایی یا پایین اومدنش ربط داره یا همینجور بوده.. رفتم پیش ماما معاینه کنه گفت فقط با سونو مشخص میشه اونم که هنوز نتونستم درمانگاه دولتی دکتر خانوم واسه سونو پیدا کنم

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

دکتر خانوم چرا؟ سونوی اقاهم میتونی ببینه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم تقریبا بیست روز پیش شکست نصفش یه روز اومد نصفشم فرداش اومد هیچ علائمی هم نداشتم تو پریودم ازم خارج شد

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏
دکتر خانوم چرا؟ سونوی اقاهم میتونی ببینه

میدونم گلم همسر اجازه نمیده میگه برو پیش خانوم. میتونم مطب شخصی برم ولی یکم دستمون تنگه بتونم درمانگاه که کمتر درمیاد پیدا کنم بهتره

من داشتم تقریبا بیست روز پیش شکست نصفش یه روز اومد نصفشم فرداش اومد هیچ علائمی هم نداشتم تو پریودم ا ...

نه من پریودم مثل دفعات پیشش بود تغییر نکرده بود ولی تقریبا دوهفته قبلش زیر دلم خیلی درد داشت ببخشید یه شب که رابطه داشتیم یکم روم فشار اومد ازون موقعش دردش شروع شد پریودمم زودتر دفعات پیش شدم به نظرت میتونه جابجا شده باشه؟؟؟ 

نه من پریودم مثل دفعات پیشش بود تغییر نکرده بود ولی تقریبا دوهفته قبلش زیر دلم خیلی درد داشت ببخشید ...

شاید برو یع سونوانجام بده ایشالا ک هیچی نشده باشه ولی چیز خطر ناکی نیس جابه جاهم شده باشه بخودت فک نکنم اسیب بزنه ولی احتمالش هست ک بارداربشی

شاید برو یع سونوانجام بده ایشالا ک هیچی نشده باشه ولی چیز خطر ناکی نیس جابه جاهم شده باشه بخودت فک ن ...

ترسم از همون بارداریه.بااینکه ازون موقع طبیعی جلوگیری داریم ولی از ریسکش میترسم 

ترسم از همون بارداریه.بااینکه ازون موقع طبیعی جلوگیری داریم ولی از ریسکش میترسم 

حتما برو سونو انجام بده عزیزم