2777
2789

از وقتی وارد دی ماه شدیم استرس دارم یهو دلم تنگ میشه واسه شوهرم بعد یهو فکرای بد راجبش به ذهنم میاد بعد شروع میکنم بااون به بحث کردن بعد استرس میگیرم راجب کارام و زندگیم تو شرایط خیلیییییییییییی بدی گیر افتادم فقط دعا میکنم هیچکس این چیزایی که من کشیدمو نکشه من الان نباید اینهمه حرص و غصه همه طرف رو بکشم دلم میخواد واقعا خودمو بکشم تموم بشه همه شون از دستم راحت بشن خسته شدم هم غصه میخورم هم استرس دارم شدیدااااااااا خدایا مشکلاتمو حل کن خدایا تنهام نذار واقعا تنها شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اتفاقا منم اینطوری بودم همش الکی الکی راجب شوهرم فکر بد میکردم طفلی یجور شده بود دیگع از دست من خودشو میزد بعد دلم براش میسوخت دیگه حالم از اخلاقم بهم میخورد خداروشکر الان بهتر شدم یک کتاب بود خودندم اب بالا اتیش بود

میشه لطفا واسم دعا کنید الان حال بدم و استرسم اومدم تو نینی سایت دعا کنید واسم مشکلاتم حل بشه ارامش ...

منم یکماه پیش اینطوری شدم در حدی که دلم میخاست خودمو‌از بلندی پرت کنم پایین،…قرص اعصاب خوردم الان دیگه خوبم

عزیزم الکی اینجوری شدی؟

نه الکی نیست من همیشه استرس داشتم و دارم اما الان واقعاا تو شرایط بدی ام هیچکس نمیفهمه من دردم چیه نمیتونم بگممم الانم از اینکه نمیشه گفت فقط اومدم تو سایت دعا کنین کارام حل بشه 

وای اتفاقا منم اینطوری بودم همش الکی الکی راجب شوهرم فکر بد میکردم طفلی یجور شده بود دیگع از دست من ...

چه کتابی بگو منم بگیررم بخونم اصلا از دست این فکرایی که راجب شوهرم میکنم ارامش ندارم البته هنوز اعتماد صد درصدی درمورد شوهرم ندارم همش حس هایی که دارم راجبش بده اما خب یجورایی وابسته شدم بهش دوسش دارم اما اون اخلاقش خیلی باهام فرق کرده اذیتمم میکنه اما خب من از همه جهت حالم بده فقط دوست دارم خودم رو یبار بکشم از دست تمشون نجات پیداکنم مگه چه گناهی کردممممممممم گیر افتادم از دست همشون 

منم یکماه پیش اینطوری شدم در حدی که دلم میخاست خودمو‌از بلندی پرت کنم پایین،…قرص اعصاب خوردم الان دی ...

اخ دقیقا ولی خب یکم از اون حالت میترسم اما من هنوز به اون مرحله نرسیدم هنوزم یه ته امیدی دارم من تو این دنیا فقط خودمو با شوهرمو میخوام یجورایی اصلا انگار خل شدم همش بهم میپریم درحالی که هیچ کدوم نمیخوایم اینجوری بشه