2777
2789

من شوهرم اسنپه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

من شوهرم اسنپه 

من یه پراید بخرم به نظرت میتونم 

از نظر سختی و ...چه جوریه 

راحت هست ادم امن هست برا خانم راننده بشه 

درامدش چه جوره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حس بد نداری کیو سوار میکنه و اینا…غیرتی شی اینا

نه والا 😆 تازه ساعت یک دو شب میاد خونه ببین بخوای بره تو مخت این چیزا زندگیت زهر مار میشه اگه شوهرت چشش پاکه خیالت راحت باشه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
غیرتی نمیشی ؟

نه غیرتی برای چی.. خب نزارم بره بیکار بمونه وره دلم ک چی 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

من یه پراید بخرم به نظرت میتونم  از نظر سختی و ...چه جوریه  راحت هست ادم امن هست برا خان ...

ببین پراید مدل بالا خوبه وگرنه به خرج بیوفته به صرفه نیست برای خانما حقیقتش نمیدونم امنه یا نه چون یه چیزی هست الان مردم افغانستان زیاد شدن واقعا باید مراقببود نمیدونی کیو سوار میکنی که 

کلا بیشتر نگاه ها بعد ازدواج متقابل هست.سعی کن خودت باحجاب باشی ومراقب رفتارهات باشی.مطمئن باش حتی آدم بدهاوبدحجاب ها هم دیگه به چشم شوهرت نمیاد.به تجربه خودم گفتم.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

من یه پراید بخرم به نظرت میتونم  از نظر سختی و ...چه جوریه  راحت هست ادم امن هست برا خان ...

درامدمش ۱۰ ۱۲ ساعت کار کنی یه تومن درمیاد 

ببین پراید مدل بالا خوبه وگرنه به خرج بیوفته به صرفه نیست برای خانما حقیقتش نمیدونم امنه یا نه چون ی ...

اره دیشب به شوهرم گفتم 

گفت نمیصرفه اصلا 

برای شغل دوم خوبه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️