2777
2789

16 سالمه، به بابام گفتم بهم 40 تومان بده برای فردام ک میرم ازمون بدم، ی چیزی بخرم بخورم، خونه هم فقط پنیر داشتیم و ی ذره عسل، گفت نمیدم، ازین ب بعد پول نیست، گفت مث وحشیا فقط میخوری، کم خرج کن، بجای خوراکی روزی 40 تومن، 3 تا لقمه نون پنیر بگیر ببر بخور، من کنکوریم، تیزهوشان درس میخونم، تا ساعت 3 ظهر مدرسم، با 3 تا لقمه نون پنیر هر روز صبح تا ظهر نمیتونم دووم بیارم! اینم بگم سالی دوتا لباس بیشتر نمیخرم، ما 9 ماهه تو خونمون گوشت نخوردیم، اصلا مزه گوشت رو یادمم نمیاد حتی! ولی من ب روی خانوادم نیاورم، کاش حداقل یکم رعایت دل منو کنن!!!...... بعد هم رفت سرکار، و من این پیامو 20 دقیقه بعد از اتفاقا فرستادم، زنگ زد ب من و گفت چرت و پرت نگو و فحش های... پفیوز عوضی.....! 

دلم گرفته، خیلی زیاد.... 

فردا ازمون دارم ولی هیچ تمرکزی ندارم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم🥹

کاملا درکت میکنم حق داری 

پدرت اگه یکم انسانیت داشت میتونست بهتر بیان کنه که نداریم نه اینکه ببنده به فوش 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت