2777
2789
عنوان

با بابام دعوا کردیم، بهم فحش داد و....

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 23 پست
عزیزم🥹 کاملا درکت میکنم حق داری  پدرت اگه یکم انسانیت داشت میتونست بهتر بیان کنه که نداریم ن ...

مامانم میگه تمام سختی هایی ک من کشیدم و شکاکی هاش و فحشاش رو الان داره سر تو دوباره اجرا میکنه... بدبخت مامانم! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی دختر 16 سالم ک دوست دارم مث تمام دخترای هم سن و سالم لباسای نو و قشنگ بپوشم، خانواده خوب داشته باشم، اخلاق خوب داشته باشن، درحد نیازم بتونن خواسته هامو فراهم کنن

گناه من چیه؟ 

باباتون قرص و بدهی دارن؟ پولاشو چکار میکنه؟ والا کارمند شرکت و راننده اسنپ ماهیانه پول کمی نمیشه

شرکت 16 تومن بهش میده، اسنپ هم ماهی 10 تومن، میشه ماهی 26 تومن، ما 28 تومن قسط میدیم، چون از اول زندگیشون تا الان هیچ پس اندازی نکردن، مجبورن الان پس انداز کنن، هیچی نداریم، فقط 100 تومن پس انداز داریم

چه بابای بدی داری درستو بخون برو از اون خونه‌ 

با این گرونیا  میگی بابای بدیه ؟؟

هم کارمنده هم اسنپ  کار میکنه اگ دنبال عشق گذرونی  خودش بود  اره حق داشتی  

دو تا شغل  داره ب خرج نمیرسه  وگرنه اگ گوشت برای خودش خریده بود  این دختر حق داشت یا شما حق داشتی 

ولی گوشت نخریده پس خودشم گوشت نخورده  حتما دلیلی داشته

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اصلا کارت درست نبود عزیزم پدر و مادرت  تمام تلاششونو  میکنن بهتر بود نگی چرا ۹ ماهه گوشت نخریدی 

با این گرونی مجبورن ی سری چیزا رو حذف کنن ک ب خرج برسن 

حقوق کارمندی هم مگ چیه 

باید پول بیمه و اجاره خونه ، مواد ضروری خونه چ خوراکی چ شوینده و ...  الان قیمت همون لباس با چند سال قبل خیلی متفاوته 

بهشون حق بده 

الان اکثرا گوشت نمیخورن

ما هم  چند سال قبل هر هفته کباب میخوردیم  الان سالی ی بارم نیست !   پارسال هر روز  خورشت میخوردیم  الان دو هفته ی بار !!! باباتو  مقصر ندون  درستو بخون خودت آینده‌ت درست بشه ک کمتر سختی بکشی 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)