2777
2789

منو دو نفر دیگه از هم کلاسی های دوران دبستانم با هم صمیمی هستیم و رفت و آمد داریم یکی از همین دوستام چند ساله که ازدواج کرده و یه دختر4ساله داره  و پسرشو 7ماه هست که باردار هست اگه عروسی؛ مهمونی جایی با هم می رفتیم شوهرش می برد مارو می رسوند و چیزی نمیگفت و خانواده هامون خانواده و شوهرش رو می شناختن می گفتن انسان های خوبی هستن یعنی خیلییی سر به زیر و مودب می دونستنشون...

صبر کنید ادامه شو از قبل تایپ کردم الان میزارم.... 💔🤢

بسیار سُخن بود؛ نَگُفتیم و گُذَشتیم...:) ️

خو

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خلاصه گذشت و گذشت و گذشت یه مدت من حال روحیم خوب نبود دیگه خیلییی دیر به دیر به هم زنگ میزدیم یه روز که همین دوستم که ازدواج کرده رو دیدم می گفت شوهرم همش میگه فلانی (من) چرا زنگ نمیزنه؟ حالش خوبه؟ دعوتش کن بیاد؟ یا ما خودمون بریم؟ هیچی نگفتم فقط یه لبخند ملیح زدم واقعاااا برام عجیب بود شوهر اون چکار به زنگ زدن یا نزدن ما داره؟ برا چی همش پیگیر ما میشه؟؟ آخه باز اولش که نبود بعد چند وقت هر وقت به دوستم زنگ میزدم می گفت بخدا شوهرمم خیلیی گیره میگه فلانی چرا زنگ نمیزنه؟ چرا حالی نمی پرسه و و و و

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترسناک شد   

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

دیدم دوستم هی اینجوری میگه واقعااا مشکوک شدم و حس بدی گرفتم اون دوست احمقمم از روی سادگیش اصلا براش مهم نبود فکر می کرد شوهرش از روی عادت که قبلااا بیشتر با دوستم در تماس بودیم یه همچین حرفایی میزنه....

متاهلی؟

من هیچ وقت به مرد جماعت رو نمیدم و مواظب رفتارم و پوششم هستم یعنی یه جورایی قیافه م مغرور هست و آدم درونگرا هستم و با کسی گرم نمیگیرم چه برسه به پسر... ولی اون دوست من برعکس آدم برون گرا هست و راحت گرم میگیره و راحته ولی با این وجود بازم شوهر دوستم رو به چشم برادری می دیدیم ولییی مثل اینکه ایشون اینجور نبودن و خیال هایی در سر داشتن... 😐😐😐