2777
2789
عنوان

کیا وام ویپاد برداشتن

481 بازدید | 15 پست

سلام،،خانوما شرایط 50،50 ویپاد به چه صورته،،لطفا منو راهنمایی کنید،،یه میلیون گذاشتم یه میلییون بهم وام داد،،حالا چه مقدار میشه کارت کشید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تومن خودت میریزی به حسابت، یه تومن هم وام. به اندازه‌ی دو تومن میتونی خرید کنی.

اخه تو توضیحاتش نوشته 50 درصد از حساب خودتون،،و50 درصد از حساب وام میتونین خرید کنین

اخه تو توضیحاتش نوشته 50 درصد از حساب خودتون،،و50 درصد از حساب وام میتونین خرید کنین

خب همین میشه دیگه. شما میتونی دو میلیون خرید کنی، 50 درصدش میشه یه تومن که وامه، 50 درصد دیگه‌ش میشه یه تومنی که خودت به حسابت ریختی.

خب همین میشه دیگه. شما میتونی دو میلیون خرید کنی، 50 درصدش میشه یه تومن که وامه، 50 درصد دیگه‌ش میشه ...

بله درسته عزیزم،متوجه شدم،،گلم پرداخت وام رو هرچقدر تو اپلیکیشن گشتم ندیدم،،الان تا 5بهمن فرصت دارم این یک میلیون رو پرداخت کنم،،از کدام گزینه اقساط رو بزنم

بله درسته عزیزم،متوجه شدم،،گلم پرداخت وام رو هرچقدر تو اپلیکیشن گشتم ندیدم،،الان تا 5بهمن فرصت دارم ...

از تاریخی که وام برات ثبت میشه، تا ده روز فرصت داری که خرجش کنی، بعد از اون میتونی بری توی قسمت بدهی و پرداختش کنی. اگر قبل از 5 بهمن اقدام به پرداخت کنی، پرداخت مرحله‌ای برات فعال میشه، در غیر این صورت باید یکجا پرداخت کنی.

از تاریخی که وام برات ثبت میشه، تا ده روز فرصت داری که خرجش کنی، بعد از اون میتونی بری توی قسمت بدهی ...

گلم متوجه شدم،،فقط قسمت بدهی رو تو اپلیکیشن پیدا نمیکنم،،ببخشید تورو خدا اذیتت میکنم