2777
2789
عنوان

تو چ فکری هستین

311 بازدید | 51 پست

خودم کنکوربخونم برا سه رشته تاپ یا کامپیوتر رو تا phdبخونم

کلاس فیبروز و میکرو برم

کلاس زبانم

مربیگری شنا وبدنسازی برم

ویولونمو ادامه بدم

چ گهی بخورم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کنکور 

یعنی کی ازدواج میکنم 

گشنمه 

کاش میشد نام مستعار نی نی سایت رو عوض کنم 

چرا دارم درس نمیخونم

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿

چرا گم نمیشم برم درسمو بخونم 

چرا صگم تو زندگی من پر نمیزنه عشق بورزیم ب هم😂🥲

چرا پشت کنکور باید باشم 

چرا پیشرفت نمیکنم 

چرا ب اون مورد دو اصلا باید فک کنم 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
کنکور  یعنی کی ازدواج میکنم  گشنمه  کاش میشد نام مستعار نی نی سایت رو عوض کنم  ...

چقد منی

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
برای امتحانات دانشگاه بخونم کلاس ناخنکاری برم زبانمو تقویت کنم باشگاهمو ادامه بدم بمیرم

ناخن خیلی پرررع

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰