2777
2789

فردا صب کله پاچه بخور 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نمیدونو ولی خودتو تقدیت کن و مواد مغذی بخور انشاء الله مثبت میشه‌. میشه بگید مشکلتون چی بود که ...

تنبلی تخمدان دارم عزیزم..حاد نیست ولی نمیشه دیگه ی سالو نیم شده...دعا کنین برام...

کله پاچه متنفرم🥲دکتر گفت نشاسته بخور ازونم بدم میاد...در حدی ک بالا میارم...نمیدونم چیکار کنم...

نشاسته با عرق هل و گلاب و نبات درست کن عالیه 

ژله هم خیلی بخور 

سوپ گندم هم خوبه

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

کله پاچه متنفرم🥲دکتر گفت نشاسته بخور ازونم بدم میاد...در حدی ک بالا میارم...نمیدونم چیکار کنم...

من شیر سویا ساده رو با نشاسته مخلوط میکردم میخوردم مثل فرنی میشه 

یکم گرم کن شیر و یه کوچولو عسل یه قاشقم نشاسته خوب مخلوط کن بخور

من برا ای وی اف انجام میدادم بعد انتقال جنین

تنبلی تخمدان دارم عزیزم..حاد نیست ولی نمیشه دیگه ی سالو نیم شده...دعا کنین برام...

انشاءالله که همین ماه میشه. توکل بر خدا.

منم بیشتر از یکساله اقدامم نمیشه.

منم التماس دعا دارم. 

ای یو ای مراحلش سخته؟ میشه مراحلشو بگی

انشاءالله که همین ماه میشه. توکل بر خدا. منم بیشتر از یکساله اقدامم نمیشه. منم التماس دعا دارم.&nb ...

نه عزیزم تا اینجا ک سخت نبوده یعنی سختیش در حد سونو و چندتا دونه آمپول بوده...برای فردا هم مثل ی معاینه ی ساده ست ک اسپرمو تزریق میکنن داخل رحم...انشالله ک شما اصلا کارتون ب ای یو ای نمیرسه و طبیعی باردار میشین...

نه عزیزم تا اینجا ک سخت نبوده یعنی سختیش در حد سونو و چندتا دونه آمپول بوده...برای فردا هم مثل ی معا ...

ممنون انشاءالله شماهم فردا به خوبی اسن مرحله رو هم پشت سر میزاری و بارداری سالم و موفقی خواهی داشت. 

سلام عزیزم خوبی ممنونمیشم جواب بدی ..شما باردار شدین با iuiچون منم فردا ان شاءالله به امید خدا جون می خوام انجام بدم