2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با کیه

84 بازدید | 9 پست

بچه هامو صبح گذاشتم پیش مامانم رفتم دانشگاه گفتم حدودا ۱، ۲ برمیگردم. بعد ساعت حدود ۲ اینا یه مباحثه ای پیش اومد با استادم کلا زمان از دستم در رفت و گوشیم هم سایلنت بود. ساعت ۳ اومدم بیرون دیدم ۲۰ تا تماس از مامان و همسر و .. داشتم. زنگ زدم مامانم گفتم چی شده گفت فکر کرده اتفاقی افتاده و رفتم بیمارستان یا دزدیدنم بهش میگم آخه مادر من وسط روز اونم وسط شهر چرا باید منو بدزدن آخه. به خاطر یه ساعت، یه ساعت و نیم تاخیر که نباید اینطوری میکردید. مامانم زنگ زده بوده همسرم اونو هم نگران کرده همسرم رفته پلیس و بیمارستان و داشته میومده دانشگاهم بهش زنگ زدم خیلی باهام بد حرف زد. بعدشم یه جور خیلی سردی شده که نمی‌فهمم چرا

الانم اومدم خونه با مامانم خیلی سرد خداحافظی کردم همسرم هم باهام حرف نمیزنه

نمی‌فهمم باید از دست کی ناراحت باشم. واقعا از قصد نبود و نفهمیدم زمان چجوری گذشت ولی به خاطر یه ساعت تاخیر این اتفاقا‌افتاد..... بچه هم نیستم نزدیک ۳۰ سالمه. نمیتونم هضم کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما باید یه پیام می‌دادی تا نگران نشن ولی خانواده هم زیادی ماجرا رو بزرگ کردن

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بدون نگرانیشون از عشقه سعی کن با ناز از دل همسرت در بیاری

نمیتونم قبول کنم به خاطر یه ساعت تاخیر آنقدر سرزنش بشم

حتی دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم

رفتاری کرد که تا حالا نکرده بود 

سردی که تا حالا نبوده

نمیتونم قبول کنم به خاطر یه ساعت تاخیر آنقدر سرزنش بشم حتی دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم رفتاری کرد ک ...

با محبت خارها گل میشود میدونم حق با تو بوده اما به خاطر خدا و زندگیت سعی کن دل همسرت به دست بیاری یه جا برات جبران میکنه اگر دوتاتون بخواین غد باشین زندگی پیش نمیره

نمیتونم قبول کنم به خاطر یه ساعت تاخیر آنقدر سرزنش بشم حتی دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم رفتاری کرد ک ...

ببین عزیزم در رابطه با مادرت نمیتونی کاری بکنی اخلاقشه دیگه شاید انقد فکر و خیال بد میکنه الکی خودشو نگران میکنه جوش میزنه ولی 

در رابطه با شوهرت چون بلاخره نگران شده و شما 1 و ساعت و نیم تاخیر داشتی و طفلک تو اون مدت قلبش اومده تو حلقش یه معذرت خواهی ساده بکن بعدم بهش بگو ممنونم که انقد به فکرمی منم خیییلی دوست دارم بهشم قول بده دیگه گوشی تو رو سایلنت نمیزاری یا اگه گذاشتی حواست به گوشیت هست که جواب بدی 

در همین حد دیگه هیییییچی نگو و کاری نکن 

مثل روزای معمول رفتار کن غذا درست کن لباس مرتب بپوش کاراتو بکن با خنده برو استقبالش براش چایی و میوه ببر و تفریح مورد علاقه ش مثلا اگه عادت داره تی وی ببینه کنترل بده دستش اگه تو گوشی میره گوشی و شارژرشو براش ببر و....... 

تو عادی رفتار کن اونم میاد سمتت 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕