2777
2789
عنوان

خانما خیلی نگران شدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 43 پست
هم بخاطر لاغری هست هم آزمایش هورمونی باید بدید که ببینن هورمون های زنانه تون کافیه یا نه مرحله بعد ا ...

بعد کجا برم بدم این ازمایشا رو انقدر میترسم بگن هورمون مردانت بیشتره..‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تاثیری هم داشته زیاد و کم کردنتون رو اون قسمت؟ من اخه اگه بخام نرم هم باشم نهایت باید ۵۵اینا با ...

من کلن ژنتیکی واسه پایین تنه غذا میخورم چاق میشم اونجام هم پر میشه

سینه و صورتمم با غذا خورون توپر میشن

من کلن ژنتیکی واسه پایین تنه غذا میخورم چاق میشم اونجام هم پر میشه سینه و صورتمم با غذا خورون توپر ...

وای خدا رو شکر کن دختررر من کلا نهایت وزنی ک داشتم ۵۲بوده اما میترسمم ک بخام چاق بشم بعد برنگردم

بعد کجا برم بدم این ازمایشا رو انقدر میترسم بگن هورمون مردانت بیشتره..‌

متخصص زنان. چه ترسی، حتی اگر هورمون زنانت کم باشه با چند تا قرص حل میشه، شایدم اصلا کم نباشه، ببین مادرت چطوره اکر ارثی نباشه یا هورمونیه یا از لاغریه که عر دو چاره داره. بعدشم بادکش کن

الحمد لله کما هو اهله
به نظرتون تاثیر هم داره ؟ کسی دیدین ک نتیجه بگیره؟

بله من میرفتم ماساژ سنتی برای گردن‌دردم یه‌دختر خانومی اومد تازه نامزد کرده بود ولی تقریبا سینه نداشت، اونجا براش چند هفته بادکش کردن، خودشم یاد دادن چطور توی خونه بادکش کنه، دو ماه بعد که دیدمش پرسیدم گفت آره خیلی تاثیر کرده و خیلی بهتر شده

الحمد لله کما هو اهله
متخصص زنان. چه ترسی، حتی اگر هورمون زنانت کم باشه با چند تا قرص حل میشه، شایدم اصلا کم نباشه، ببین م ...

نه مادرم اینطوری نیس خاله هامم نیستن بعد از ازدواج هم چاق شدن