2777
2789
عنوان

الت تناسلی پسرم دو سوراخ داره

2092 بازدید | 21 پست

سلام عزیزان الت تناسلی پسرم دوتا سوراخ روی کلاهکش داره هنوز ختنش نکردم بردم دکترعمومی گفت هم چسبندگی داره هم عفونت ب خاطر این دوتا سوراخ باید ببرم اورولوژی اطفال ک متاسفانه شهر ما نداره حالا کسی بوده بچش این مشکلو داشته باشه خیلی نگرانم پنجشنبه از دکتر متخصص خودش نوبت گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ کسی نگین

حتی نزدیکترینها

چون تا ابد میگن پسر فلانی مشکل خیلی بد داره که نمیتونیم بگیم ؟!؟!؟!

اگر هم تا حالا به کسی گفتین

بگین بردمش برای واکسن

دکتر دید گفت سالمه خودت حساسی

اصلا نگین دکتر بردین

چون ولتون نمیکنن

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
به هیچ کسی نگین حتی نزدیکترینها چون تا ابد میگن پسر فلانی مشکل خیلی بد داره که نمیتونیم بگیم ؟!؟!؟ ...

میدونم گفتم دکتر گفته عفونت داره باید ختنه بشه تا عفونت برطرف بشه 

دوسالشع

ببخشید اینو میگم اما چرا زودتر ختنه ش نکردین؟ اصلا خوب نیست خیلی بچه ختنه نشده بمونه عفونت میگیره، اگه مشکلی ندارین زودتر برید ختنه ش کنید، انشاالله شکل دو سوراخ بودنش هم حل میشه شاید ربط داشته باشه به اینکه ختنه نیست و بعد اینکه اون پوست برداشته بشه درست میشه

✨...الله که باشد همه چیز خوبه...✨
میدونم گفتم دکتر گفته عفونت داره باید ختنه بشه تا عفونت برطرف بشه 

همونم بگین پرز پارچه بوده من خودم حساسم

وقتی بیست سالش شد متوجه میشین

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر