2777
2789
عنوان

چه سوتی ای دادم🥴🥴🥴

282 بازدید | 14 پست

فک کردم ساعت پنجه 

پاشدم زودتر اماده شدم رفتم دنبال دخترم 

بعد که داخل مدرسه شدم دیدم هیچچچ کس نیست اصلا هنگ کردم که چه اتفاقی افتاده چرا🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻

بعد ساعتو نگاه کردم دیدم چهااااره نه پنج

دوباره برگشتم خونه 

این روزا اصلا حواس ندارم

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

کسی دیدتت 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یک سوتی هم من توی داشنگاه صبحی دادم 

اقا ما اومدیم ادا گنگستر ها رو در بیاریم 

جارو کلاسو کردم تنفگم رفیقم رفت بیرون گفتم الانه که بیاد تو کلاس اولین نفری که وارد شد شپلق زدم دم باسنش حالا فک میکنی کی بود استادم بود  مانتوش رنگ مانتو رفیقم بود به جلوش دید نداشتم که کیه دیدم استادم داره با صورت کبود برگشته نگاهم میکنه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چ اشکالی داره خودتو اذیت نکن پیش میاد دیگه بعضی وقتا آدم مغزش خسته میشه از فکر زیاد 

وای اره اصلا بعضی وقتا انگار مغزم میخوابه

والا یک سوتی هم من توی داشنگاه صبحی دادم  اقا ما اومدیم ادا گنگستر ها رو در بیاریم  جارو ...

وااای🤣  بعدش چیکار کردی؟  من بودن تا یه ماه نمیومدم سر کلاسش تا قیافمو یادش بره😂

وااای🤣  بعدش چیکار کردی؟  من بودن تا یه ماه نمیومدم سر کلاسش تا قیافمو یادش بره😂

حالا بر عکس استادی بود که دوستش داشتم شاگرد اولش بودم تا چش کار میکرد فقط دویدم 

منو دخترم صدا میزد 🥲🤦‍♀️

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

منو دخترم صدا میزد 🥲🤦‍♀️ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حق مادر دختری رو به جا آوردی🤣

چه سوژه ای شده واسه دوستات😂😂😂

حق مادر دختری رو به جا آوردی🤣 چه سوژه ای شده واسه دوستات😂😂😂

اصن آبروم رفت 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥲🥲 فردا چیطو باهاش چیش تو چیش بشم ای خدا امتحان دارم 🤦‍♀️