2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما سال 97مسکن مهر بهمون تحویل دادن خونه بد نیست خوبه ولی اتاق مامانم خیلی سرده انگار تو کوچه خوابیدی هر کاری میکنم گرم نمیشه انگار دیوار ها سوراخ هستن

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

واین که هر چند وقت یه بار قسط باید داده شه؟

ما سال ۱۴۰۰قسط اولشو ریختیم تا همین یک ماه پیش خبری نبود که باژ پیام دادن واسه قسط دوم گفتن از این به بعد پروژه زودتر. پیش می‌ره زود به زود پول میگیرن

ما سال 97مسکن مهر بهمون تحویل دادن خونه بد نیست خوبه ولی اتاق مامانم خیلی سرده انگار تو کوچه خوابیدی ...

به سلامتی.عزیزم اگر مبلغ قسط هایی که پرداخت کردین در مجموع میخواستین واحد اپارتمان از بازار ازاد تهیه کنید گرفتن مسکن ملی برای شما صرفه اقتصادی داشت؟

اقسطاش چقدره عزیزم کجا هست خونتون کدوم شهری میشه قشنگ توضیح بدی؟

میدونی هر شهری فرق می‌کنه مثلا بعضی شهرها زمین دادن خودشون ساختن دونفری واسه ما مثل مجتمع اونایی که الان نزدیک آماده شدنه تو۶تا قسط ۲۷۰گرفتن وامشم دوسال بعد تحویل خونه اقساطش شروع میشه از شهرهای خراسان رضوی

به سلامتی.عزیزم اگر مبلغ قسط هایی که پرداخت کردین در مجموع میخواستین واحد اپارتمان از بازار ازاد تهی ...

اره معلومه اون موقع 50میلیون بود قسطشم 360تومن هس

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

به سلامتی.عزیزم اگر مبلغ قسط هایی که پرداخت کردین در مجموع میخواستین واحد اپارتمان از بازار ازاد تهی ...

اره عزیزم خیلی اینجا خونه های به درد نخور  بالای ۲ونیم ۳۰۰تومن بگیرن ۵۰۰م وام اگه اینطوری بدن خیلی خوبه 

اره عزیزم اولی ۴۰دومی۵۰ ازبعضیام که آخرش میگفتن ۶تا قسط گرفتن شده ۲۷۰فعلا 

ممنون خیلی لطف کردین. ما شهر کرمانشاه هستیم .به نظرتون مبلغ قسطی که برای قسط اول امسال از ما بخوان حدود چقدر حدس میزنید؟

فک کنم بین ۴۰تا ۵۰معمولا قسطاش همین اندازس بیشتر تا حالا نشنیدم بگیرن 

اها درسته من تصور میکردم قسط اول ۱۰۰باشه قسط دوم هم سه چهار ماه بعد بگیرن.پس تصورم اشتباه بوده ممنونم بابت راهنمایی شما