الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم استراحت مطلق مطلق داشته باش ، شیاف و امپول پروژسترون را دوبرابر کن، توکل کن به خدا منم سال ۹۹همینطورشدم و دفع شد و الان متوجه شدم مشکلم نقص سیستم ایمنی بدنه
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دو سه روز دیگه برو ازمایش شاید لکه بینی لانه گزینیه تا دارو مصرف میکنی که نباید پریود شی
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
بله متاسفانه عزیز دلم من یه دوست صمیمی دارم ۷ سال هی آی وی اف کرد اما نشد حتی رحم اجاره ای هم نتونست براش بچه بیاره تخمک هاش بشددددددت ضعیف ولی به طرز معجزه آسایی پارسال به طور طبیعی حامله شد اصلا اصلااا فکرشم نمیکرد حامله باشه الان پسرش دو ماهشه انشالله این معجزه نصیب شما هم میشه
حدس میزنم مشکل شماهم مثل منه ...منم اون باری ک لانه گزینی کرد روز ده انتقال ب طرز وحشتناکی افتادم ب خونریزی ...حتما حتما ازمایش انتی تیپو و ایمنی و انعقادی بده
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....