2777
2789

خانما اگه تجریه دارید میشه کمکم کنید امروز روز نهم انتقال جنیینم از دیروز لکه بینی شدید دارم الان تبدیل شده به خون زلال پریودی بعنی دفع شدن جنین هام 

خیلی گریه کردم خدا به حق فاطمه زهرا هیچکس آرزوی فرزند نداشته باشه

دارو استفاده نمیکنی مگه؟

من تا قطع نمیکردم پریود نمیشدم...

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم استراحت مطلق مطلق داشته باش ، شیاف و امپول پروژسترون را دوبرابر کن، توکل کن به خدا منم سال ۹۹همینطورشدم و دفع شد و الان متوجه شدم مشکلم نقص سیستم ایمنی بدنه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دو سه روز دیگه برو ازمایش شاید لکه بینی لانه گزینیه تا دارو مصرف میکنی که نباید پریود شی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اونجایی که ivf کردی مشاور تلفنی نداره مگه؟اتا لکه دیدی سریع بایذاطلاع میدادی،آمپول پروژسترون چی؟دادن بهت؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بله متاسفانه عزیز دلم من یه دوست صمیمی دارم ۷ سال هی آی وی اف کرد اما نشد حتی رحم اجاره ای هم نتونست براش بچه بیاره تخمک هاش بشددددددت ضعیف ولی به طرز معجزه آسایی پارسال به طور طبیعی حامله شد اصلا اصلااا فکرشم نمیکرد حامله باشه الان پسرش دو ماهشه انشالله این معجزه نصیب شما هم میشه

دو سه روز دیگه برو ازمایش شاید لکه بینی لانه گزینیه تا دارو مصرف میکنی که نباید پریود شی

گلم اولش همین فکرا کردم ولی واقعا از حد لک گذشته الان نولر بهداشتی گزاشتم

چرا شیاف ولی بند نمیاد خونریزی

استراحت کن انشاالله خیر باشه 

من آمپول پروژسترون میزدم، لک میدیدم ولی خونریزی نه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

حدس میزنم مشکل شماهم مثل منه ...منم اون باری ک لانه گزینی کرد روز ده انتقال ب طرز وحشتناکی افتادم ب خونریزی ...حتما حتما ازمایش انتی تیپو و ایمنی و انعقادی بده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....