شاغل باشه؟ عزیزم شاغل هست. پول نظافتچی و آشپز و پرستار بچه و ... که داره رایگان انجام میده رو میخواس ...
اینجور چیزا دست زنه هم هر سال روز مادر خودم برنامه میچینم شوهرم اصلا نمیفهمه کی هست چی هست حتی بعضی وقتی برا خودمم چیزی نمیخره ولی من هم تبریک میگم هم کادو میبرم بعد شما چطور با یه ادم بیشعور همزاد پنداری میکنین حطما خودتونم مثل اونین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا اصلا دیگه دلم نخواست حرف بزنم باهاش بیچاره عروس
نه من کشته مرده این بودم باهات حرف بزنم انقدر بدبخت و گدا بودنتونو به رخ نکشین دیگه شما با این افکار گداتون نهایت یه مانتو میخواین بخرین این همه تحقیق لازم نیست که نکنه تاج طلا میگیرین یه روسری این حرفارو نداره بیچاره مادر شوهر اگه از قلبتون خبر داشت خودتونو با کادو پرت میکرد خیابون هیچ کس محتاج کادوی شماها نیست
اینجور چیزا دست زنه هم هر سال روز مادر خودم برنامه میچینم شوهرم اصلا نمیفهمه کی هست چی هست حتی بعضی ...
من کاری به بیشعوری اون ندارم ولی از طرز بیانت که گفتی از جیب داداشم میخره مشخصه چه بلایی سرش آوردین که اینکارو انجام میده. تو مال همسرتو مال خودت میدونی. مامانت پول باباتو پول خودش میدونه ولی چون اون عروسه پول برادرته
من کاری به بیشعوری اون ندارم ولی از طرز بیانت که گفتی از جیب داداشم میخره مشخصه چه بلایی سرش آوردین ...
معلومه از جیب داداشمه پس چیه میشه من برم با پولی که همسرم زحمتشو کشید برا خونواده خودم خرج کنم ولی برا مادرش دلم نیاد یه روسری بخرم این طرز فکر شما خوبه برا من بد