2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یک سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 59 پست

سال پیش که اولین سال بود برا مادرم کتری خریدم. برا مادرشوهرم هیچی.

پول نداشتم بیشتر بخرم برا مادرم. مادرشوهرمم واقعا دوس ندارم براش بخرم چون هیچکاری برام نکردن. حتی پول یه نونم ازمون میگیرن

بنفشه🍃

اگه از جیب خودته ک ایرادی نداره برا مادرت بخوای بهتر بخری  اما اگر از جیب شوهرته ک باید مساوی ...

از جیب جفتمونه

کلا حقوقمونو باهم خرج میکنیم

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم میخواد اینکارو بکنم اما فکر کنم شوهرم ناراحت میشه

شوهرت ببین واسه مادرت چیکار میکنه

اگه برابر خرید تو هم تقریبا برابر بخیر اگه برابر نخرید توهم نخر

من شوهرم با اینکه خیلی چیزا واسه مامانم خریده باز نمیتونم مادر و مادشوهرمو تو ی ترازو بزارم:/ولی با سیاست میرم تا هیچکس نارحت نشه. 

شوهرت ببین واسه مادرت چیکار میکنه اگه برابر خرید تو هم تقریبا برابر بخیر اگه برابر نخرید توهم نخر ...

شوهرم برابری رو حفظ میکنه

چطور با سیست پیش برم برای مادرم بهتر بخرم؟

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست
مادر شوهر من خوبه ها، ولی دهن مارو سرویس کرد با بعضی از خواسته و رفتار هاش:/ از یه طرف دیگه هم ماما ...

مادر شوهر من ماهه از وقتی دوست بودیمم دوستم داشت هرچی میشد هر مناسبتی برام کادو میگرف

دوسش دارم خیلی

زنداداش من از جیب برادرم برا مادرش شیرینیو کادو میبره دلش نمیا یه زنگ به مامان من بزنه 

میدونی عزیزم بعضی وقتا مادرشوهرا با عروس یه کارایی میکنن به دور از چشم همه یه چیز که فقط مادرشوهر میدونه و عروس نمیخوام بگم خدایی نکرده مادر شما بده میگم قضاوت نکن مادرشوهر من یه کارایی با من کرد وقتی خواهر شوهرم گله کرد ازم دوتا ازکارای مادرشو بهش گفتم خودش شرمنده شد از حرفی که بهم زد.

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
وقتی جیب جفتشونه که شاغل باشه در ضمن اگه جیب جفتشونه این کارش چیه 

شاغل باشه؟ عزیزم شاغل هست. پول نظافتچی و آشپز و پرستار بچه و ... که داره رایگان انجام میده رو میخواست داداشت از جیبش بده بیشتر میشد. شما میتونی بگی داداشم برا مامانم کادو نمیخره. چیکار زنش داری

بنفشه🍃

تو جلو چشم شوهرت برابر بخر بعد در نبود شوهرت واسه مامانت کادو بده، بهشم بگو به شوهرت نگه

افرین

چرا به ذهن خودم نرسید

میدونی عزیزم بعضی وقتا مادرشوهرا با عروس یه کارایی میکنن به دور از چشم همه یه چیز که فقط مادرشوهر می ...

اتفاقا مادر خودش اصلا ادم جالبی نیست حتی یه حلقه هم برا داداشم نگرفتن ولی مامان من همه جوره هواشونو داره هر وقت بیرون باشه برا نهار شام خودشو میندازه خونه مامانم با این که پاش درد میکنه پا میشه برا اینا غذای جدا گونه میزاره همیشه بیشعوریه عروسو به پای بدی مادر شوهرنزارین اینجا فوری همزاد پنداری میکنن