بعدازکاتمون دوباره ارتباط گرفتیم چند روزپیشم دیدمش
ولی فقط بهم پیشنهاد دیدن داد وقتی همو دیدم درمورد چیزخاصی حرف نزدیم چون آقاکم حوصله است دیگه نه حالمو میپرسه نه اس میده هرروزم یه استوری شاخ بودن عکساشومیذاره کلا کاری باهم نداره منم دیگه پیگیرنشدم درونم داره میسوزه تا خودم اس ندم به خودش زحمت نمی ده حالمو بپرسه حرفش همش اینه حوصله ندارم چیکارکنم موندم بین دوراهی قلبم داره میترکه اونم دلتنگ نمیشه چیکار کنم اون بیادسراغم توروخدا زخم زبون نزنین که حالم خوب نیست
آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب چرا اگه کس دیگه ای هست توزندگیش نمیره چرا مثل دفعه قبل همه چیو خراب نمیکنه
چون میخواد با چن نفر باش
عزیزم پسر ها رو نمیشناسی؟.یا تجربه ش و نداری؟؟؟
از ۱۰۰ تای اینا یکی عاشق درنمیاد بقیه برا سواستفادن
آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
چون میخواد با چن نفر باش عزیزم پسر ها رو نمیشناسی؟.یا تجربه ش و نداری؟؟؟ از ۱۰۰ تای اینا یکی عاشق ...
من که عاشقشم چیکارکنم بخدا قسم واسه موندنش هرکاری کردم خودمو سگ کردم اما می خواستمش به این چند روز که خودمو دلسردشدم ببینم قراره کی دلتنگ بشه کی حالمو بپرسه
ببین این سرش جای دیگه گرمه واسه اینم با تو کمو بیش حرف میزنه چون کامل اونو به دست نیورده وقتی به دست اورد اونقت کامل تو رو راه میکنه تو بزن از همه جا بلاکش کن به درک