2777
2789
عنوان

هنوزم تحقیرم میکنه

396 بازدید | 25 پست

بعدازکاتمون دوباره ارتباط گرفتیم چند روزپیشم دیدمش

ولی فقط بهم پیشنهاد دیدن داد وقتی همو دیدم درمورد چیزخاصی حرف نزدیم چون آقاکم حوصله است دیگه نه حالمو می‌پرسه نه اس میده هرروزم یه استوری شاخ بودن عکساشومیذاره کلا کاری باهم نداره منم دیگه پیگیرنشدم درونم داره میسوزه تا خودم اس ندم به خودش زحمت نمی ده حالمو بپرسه حرفش همش اینه حوصله ندارم چیکارکنم موندم بین دوراهی قلبم داره میترکه اونم دلتنگ نمیشه چیکار کنم اون بیادسراغم توروخدا زخم زبون نزنین که حالم خوب نیست 

حوصله ندارم الکیه.

داره از یجا دیگه گرم میشه

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا اگه کس دیگه ای هست توزندگیش نمیره چرا مثل دفعه قبل همه چیو خراب نمیکنه

چون میخواد با چن نفر باش

عزیزم پسر ها رو نمیشناسی؟.یا تجربه ش و نداری؟؟؟

از ۱۰۰ تای اینا یکی عاشق درنمیاد بقیه برا سواستفادن

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
چون میخواد با چن نفر باش عزیزم پسر ها رو نمیشناسی؟.یا تجربه ش و نداری؟؟؟ از ۱۰۰ تای اینا یکی عاشق ...

من که عاشقشم چیکارکنم بخدا قسم واسه موندنش هرکاری کردم خودمو سگ کردم اما می خواستمش به این چند روز که خودمو دلسردشدم ببینم قراره کی دلتنگ بشه کی حالمو بپرسه

عزیزم یکبار برای همیشه خودتو راحت کن 

این آدم به نظر مناسب نمیاد 

یه جوری تمومش کن که دیگه خودتم بخوای نتونی برگردی 

واقعا خودتو مشغول به یک کاری کن تا سرت گرم بشه 

حیف زمان و احساسته

عزیزم یکبار برای همیشه خودتو راحت کن این آدم به نظر مناسب نمیاد یه جوری تمومش کن که دیگه خودتم بخوای ...

اره اون رفت منم دیگه پیگیر نشدم چون دوسم نداشت هنوز تو دلم ولی خودمو قانع کردم

اره اون رفت منم دیگه پیگیر نشدم چون دوسم نداشت هنوز تو دلم ولی خودمو قانع کردم

مدام خاطرات بدشون به یاد بیار 

حس هایی که بهت داد 

حال بدی که گاهی از دستش بهت دست داده 

اینجوری دل کندن راحت تره 

و مهمتر از همه سرگرم کردم خودته 

آدم بیکار فکر و خیال زیاد میکنه