2777
2789
عنوان

باباممیگه برو بیرون از خونه

204 بازدید | 9 پست

از ۸صبح با مامانم رفته دکتر

من فک کردم میره۱۰ میاد اخه باشگاه مامانم همیشه نهایت تا ۱۱ میاد بعدش قرار بود برم سرکار

تا۱۲ منتظرش شدم

سیب‌زمینی ابز گذاشتم پوره درست کنم

دیروزم سر کار بودم از ۱۰ تا ۲

مامانم نبود

ساعت۲ سوسیس با تخم مرغ درست کردم

بابام ناهار نخورد

امروز میگه دیروز باید ازم میپرسیدی من چی میخوردم درست میکردی

منم گفتم به قول خودتون ناهار دیگه هر کی میخواد بخوره نمیخواد نخوره

ناراحت شده میگه برو دیگم نیا 

فقط برو تو اتاق دیگم نبینمت

دیگه حق نداری تو این خونه حرف بزنی

همیشه سر ناهار با مامانم دعوا داره

یا قهر میکنه حالا با من گریه مو در نیاره ول کن نیسا

الان چه رفتاری کنم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

چرا عین بچه های ۵ ساله رفتار میکنه!

اهمیت نده بهش

این روزها حال دلم خوب نیست... ممنون میشم برام دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم 💛نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢😐      تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻‏.          قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂 طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داری😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانتون چرا نهار نميزارن عجيبه 

نیست

نبوده خونه

کاش منم فرار میکردم

مشکلم واقعا ناهار نیست هرروزم درست میکنم

ولی دریغ از یه تشکر کلی دعوا و ایراد میگیرن

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
چرا عین بچه های ۵ ساله رفتار میکنه! اهمیت نده بهش

همیشه همینطوری

هزار تا اسم مستعار روم گذاشته هر هر با پسراش میگن می‌خندن بهم ولی کافی جواب سربالا بدم فقط گفتم هر نمیخواد نخوره کلا رفت تو فاز قهر

همیشه همینطوری هزار تا اسم مستعار روم گذاشته هر هر با پسراش میگن می‌خندن بهم ولی کافی جواب سربالا ب ...

جوابشو بده مودبانه 

این روزها حال دلم خوب نیست... ممنون میشم برام دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم 💛نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢😐      تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻‏.          قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂 طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داری😂