2777
2789
عنوان

رسوا کردن دیگران خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 52 پست
این بلارو یکی سر من اورد

منم همینطور 

البته تهش مشخص بود دروغ بوده 

من ی خاستگار داشتم دکتر بود 

باهم آشنا شدیم 

از زنش جدا شده بود 

ب دروغ رفته بود همه جا پشت سر من گفته بود ک من با مزد متاهل ارتباط دارم 🤢🫥

اولش همه باور کرده بودن 

بعدش ک حقیقت معلوم نیس جلو همه ضایع شد 

یا رفته بود ب دروغ پشت سرم گفته بود ک من طلاق گرفتم😂

یا گفته بود من بچه پرورشگاهیم 😂

اصن کرک و پرام ریخت از حرفای چرت و پرتش 

اینجور آدما عقده این و حسود 

باید انداختشون دور 

من هیچ وقت، کسایی ک آبروم بردن نه حلال می کنم نه می بخشم اگه خدا بهم اجازه بده تلافیم می کنم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین لحظه در این مرحله از زندگیم هستم دوشبه از گریه نخوابیدم سرم داره میترکه به نظرت یعنی خدا جواب ...

فقط به خدا پناه ببر و قرآن بخون قول میدم اروم بشی

خدا خودش میدونه چکار کنه ایمان داشته باش

بترس ازظلم به کسی که جز خدا کسی رو نداره

کاربر طلوع هستم
واقعا از امام صادقه؟ چون خدا بی علت آبرو بندش نمی بره 

ائمه و پیامبران کم دشمن نداشتن.. کم حرف بیخود تو گذشته و حال راجبشون نگفتن.. اونم خدا میخواسته..! نه بابا.. ادمها راه شیطان رفتن براشون اسون تر از راه راست شده..هر کاری هم میکنن وجدانشون رو با این اروم میکنن که خدا میخواسته این اتفاق بیوفته..

اگر خدا میخواست کسی رو ابروشو ببره.. این همه پیامبر نازل نمیکرد که به ما بگن این کارو نکنید درست نیست..

تلافی نکن 

اگه خدا جواب شون نداد چی؟ البته من قانونی میرم جلو، هر طور شده می خوام اعاده حیثیت کنم همه بدونن من گناهی نداشتم بهم الکی تهمت زدن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
من هیچ وقت، کسایی ک آبروم بردن نه حلال می کنم نه می بخشم اگه خدا بهم اجازه بده تلافیم می کنم 

حلال کن تا به ارامش برسی..

رهاشون کن.. بهشون فکر نکن..برای خودت لحظات خوب بساز و رو موفقیت های خودت..رو توانایی هات تمرکز کن و خودتو بالا بکش تا بسوزه هرکس که ذلت تورو میخواسته ..نزار به ارزوشون برسن.. بالا برو و از اون بالا براشون دست تکون بده و رهاشون کن تو لجن خودشون بمونن...

چند نفرو میشناختم توی سایت دور هم غیبت و تهمت و مسخره وزیراب زنی 

خودشون دعواشون شد همدیگه رو رسوا کردن😂😂😂

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد
  ولمون کنید بابا امام صادق اینو گفته  فلانی اونو گفته . والله تو این دنیا ادمای لج ...

خوب عزیزم خودت میگی تو این دنیا

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
این آدم خودش رو از خدا دور میکنه پناه میبرم به خدا از رسوا شدن و رسوا کردن واقعا خدا آبروی بنده ش ...

ی سری ها هستت بهشون  بشدت خوبی میکنی ولی میفهمی ک دور و ودوبهم زن بودن  واز پشت بهت خنجر میزنن 

بعد باید آبروشون رو بریزی تا دیگه هم چین گه هایی نخورین 

درسته 

اگه خدا جواب شون نداد چی؟ البته من قانونی میرم جلو، هر طور شده می خوام اعاده حیثیت کنم همه بدونن من ...

قانون که خوبه برای رفع تهمت از خودت هیچ مشکلی نداره

این حق شما هست.

کاربر طلوع هستم