2777
2789
عنوان

رسوا کردن دیگران خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 52 پست
حلال کن تا به ارامش برسی.. رهاشون کن.. بهشون فکر نکن..برای خودت لحظات خوب بساز و رو موفقیت های خودت ...

بخدا الان ي مرده متحرکم بخدا زندگیم نابود کردن با جدایی انداختن بین منو طرفم 

طرفمم با تهمت اونا منو خط زد و من شدم ی مرده متحرک حتی تاپیکم در موردش زدم عنوان تاپیکم من خیلی وقته مردم هس 

من میگم يا خدا باید سرشون بیاره تا درد منو بکشن یا خودم برم اعاده حیثیت کنم یا آبروشون ببرم تا بفهمن من کاری نکرده بودم 

بخدا درد بزرگی هس هم مرده متحرک باشی هم بخاطر نگاه سنگین بقیه بخوای زندگی کنی 

میگن حرف بقیه برات مهم نباشه اون برا وقتیه ک می خوای کار عاقلانه کنی ولی اون کار عاقلانه تو جامعه جا نیفتاده نه الان ک زندگی من شده پر نگاه و رفتار سنگین دیگران 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سری ها هستت بهشون  بشدت خوبی میکنی ولی میفهمی ک دور و ودوبهم زن بودن  واز پشت بهت خنجر م ...

بنظرم قصاصم يعني ابن آبرو در برابر آبرو 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
میشه یکم بیشتر توضیح بدی 

بنظرم این کار قاضی باید باشه دیدین یکی می زنه چشم یکی کور می کنه قاضی دستور میده جشم شو کور کنن الان نمی دونم این قانون هس یا نه ولی معنی قصاص همینه 

ولی بنظرم برا غير جسمم قصاص باید همین باشه اگه کسی آبرو کسی برد قاصي دستور بده آبروسو ببرن 

قربون خدا برم خودشون به دست خودشون 

چندسال پیش به ذاتشون شک داشتم ولی مطمین نبودم 

تا اینکه خودشون دعواشون شد باهم اومدن وسط سایت گیس و گیس کشی 

یکی شون شوهرش هشهری خودم بود تازگیا فهمیدم شوهرش همسایه قدیم محله انتقلاب شوهرم بوده😂فامیلای شوهرش سد بختیاری همکار شوهرم دراومد 😂😂یعنی یه شهر از دستشون درامان نیستن😂

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد
اگه خدا جواب شون نداد چی؟ البته من قانونی میرم جلو، هر طور شده می خوام اعاده حیثیت کنم همه بدونن من ...

چند تابی وجود جاسوسی میکردن و دروغو وراستشون قاطی بودبعدم بهم آمار میدادن و هر هر و‌کر کر میکردن 

امسال با هم‌دعواشون شد اومدن اینجا دادوبیداد و لو‌دادن و عکس پخش کردن و فیش بانکی گذاشتن 😂😂بعدم دعوا رو‌کشیدن خانواده هاشون 😂خیلی کیف کردم وقتی میخوندم چندسالی خاموش بودم ولی اکانت زدم تا بهتر شاهد ماحراشون باشم😂

یکی شون گورشا گم کرد و رفت 

اون یکی مونده و تخته گاز میره😂مثل کبک سرشاکرده تو برف نمیدونه توشهرمون همه خبردار شدن و در گوشی تعریف میکنند😂فهمیدم گوشی دست میگیرن و زنگ بزن و خواهر سوهر و پدر و زن داداش 😅یکی از کاربرا تعریف میکرد کیف میکردم از سیلی محکمی که خدا زد تو صورت هر دوشون😅😅

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد
چند تابی وجود جاسوسی میکردن و دروغو وراستشون قاطی بودبعدم بهم آمار میدادن و هر هر و‌کر کر میکردن&nbs ...

چقدر کیف میده اینایی ک آبرو می برن بیفتن ب جون هم 

اره 

نمیدونی چه چیزا ازشون شنیدم 😂😂بهترش اینه خیلی ها تو شهرمون فهمیدن 

هر کی شنید اومد سایت عضو شد ببینه چه خبره 

اره  نمیدونی چه چیزا ازشون شنیدم 😂😂بهترش اینه خیلی ها تو شهرمون فهمیدن  هر کی شنید اوم ...

😂😂😂👌عالی بود 

فقط دلمون برا چند نفر میسوزه که بخاطر این انگلای واگیر دار جزغاله شدن

مثل تار عنکبوت پیچیدن به پروپای همه پیچیدن

😂😂😂👌عالی بود 

نمیدونم چقدر درسته حالامیگن بیشتر حالشون گرفته میشه

فقط دلمون برا چند نفر میسوزه که بخاطر این انگلای واگیر دار جزغاله شدن مثل تار عنکبوت پیچیدن به پروپ ...

هیییی 🥀