2777
2789

من هفته ۳۴ هستم بهم گفت بچم بریچ شده من از سزارین میترسم میخام دوباره سفالیک بشه ک بتونم طبیعی زایمان کنم شما تا حالا شنیدید بچه برگرده دکتر گفت احتمالش کمه😢

ی صلوات میفرستید برام❤️❤️
دختر سزارین ترس داره؟اون طبیعیه ک ترس داره

اولیم طبیعی بود از اینکه شکمم پاره کنن خیلی میتررسم چون خیلی بد زخمم بعدم دیدم ک گوشت اضافه اورده چقد زشت میشه اصلا من ادم سزارین نیستم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولیم طبیعی بود از اینکه شکمم پاره کنن خیلی میتررسم چون خیلی بد زخمم بعدم دیدم ک گوشت اضافه اورده چق ...

تا جایی که میتونی سزارین نکن درد بدتر از طبیعی‌رو باید تو سزارین اون یک هفته تحمل کنی سدو روز اول خصوصا دوبار راه رفتن اول هم که دور از جون عین جون‌کندنه 

ببین بعضی دکترا هستن خیلی ماهرن همونجوری تو شکم بچه‌رو میچرخونن ببین میتونی پیدا کنی

زهد ریایی،جهل مقدس...
تا جایی که میتونی سزارین نکن درد بدتر از طبیعی‌رو باید تو سزارین اون یک هفته تحمل کنی سدو روز اول خص ...

میگن خطر داره احتمال داره جفت جا ب جا بشه برای رحم یا خود بچه مشکلاتی بوجود بیاد نمیدونم والا دعا کنید خودش بدون دردسر بچرخه