2777
2789
عزیزم ب تو ارتباطی نداره ک

مامانشه ینی چی ب توارتباطی نداره؟!

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اگه سنش پایینه کار درستی نکرده بدون مشورت شما تتو زده 

چون از الان بدون نظر شما بخواد کاری کنه بعدا که بزرگتر شد خیلی سرکش تر میشه

الانم واکنش تندی نشون نده یه مدت باهاش سرسنگین باش تا بدونه کارش عاقلانه نبوده

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

کاربران گرامی من تو فیلمای خارجی هم دیدم از پدر مادراشون اجازه میگیرن برای تتو. بعد به نظرتون بچه شونزده ساله نباید اجازه بگیره که میگید بدن خودشه؟ اگه اینطوری دور از جون بره باردار بشه بعد همه بگم بدن خودشه به بقیه چه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

چون فقط بدنیا اوردیش مقدس نیستی و قرار نیس طبق خواسته تو زندگی کنه اخ من عاشق دهه هشتادیام دمشون گرم حرف مردم واسشون مهم نیس

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

مامانشه ینی چی ب توارتباطی نداره؟!

اینا عزیزم خودشون سنشون پایینه تو فاز هستن و چندتا جمله یاد گرفتن از فضای مجازی فقط بلدن تکرار کنن

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
کاربران گرامی من تو فیلمای خارجی هم دیدم از پدر مادراشون اجازه میگیرن برای تتو. بعد به نظرتون بچه شو ...

اینجا فقط منتظرن ببینن اولین کامنت با چی شروع میشه ..تا  بمنچه بتوچه شون شروع شه..معلوم همشون هم کم سن سالن که این جوری نظر میدن 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

نقشه ایران رو دستش

قشنگه

ی مدت باهاش سر سنگین باش بعد بشین خیلی منطقی توضیح بده قبل اینکه خواست کاری انجام بده باهات مشورت کنه براش بگو ممکنه اگر جای مطمئن نباشه ممکنه بیماری بگیره

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید