2777
2789
عنوان

کسایی که بچه هم جنس دارین بیاین

95 بازدید | 11 پست

خانمایی که فقط دختر دارین یا فقط پسر دارین چه حس داشتی موقعی فهمیدین بازم همون جنسه؟میخام اقدام کنم به بارداری میترسم بازم جنسشون یکی باشه...البته ترس نه اینکه متنفر بشم ولی خوب دلم از هر دوتا میخاد🥺

زود کنار اومدین؟

من میگم سالم باشه انشاالله ولی بازم دختر میخوام پسر واقعا شر هست و همش باید از دستش حرص خورد خداییش ...

منم همش میگم اول سالم باشه بعدش صالح باشه بعدش پسر 🤣 چون من یه دختر دارم 

شما بچه اوله؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش میگم اول سالم باشه بعدش صالح باشه بعدش پسر 🤣 چون من یه دختر دارم  شما بچه اوله؟

منم دختر دارم بازم دختر میخوام بخدا پسر بدبختمون میکنه و پیرمون میکنه خدایا اروم و سالومو صالح باشه بچم

منم دختر دارم بازم دختر میخوام بخدا پسر بدبختمون میکنه و پیرمون میکنه خدایا اروم و سالومو صالح باشه ...

تاپیکاتو الان دیدم سونو نگفت جنسیت چیه؟ان شاالله هرچی به صلاحمونه بشه

کسی با تو نبود من با اسی حرفیدم بازم دارم میگم هرچی صلاح خدا باشه همونه ب حرف منو تو نیست انشاالله س ...

شما وقتی داری یه حرفیو میزنی باید بدونی خیلیا میان میخونن،خیلیا پسر دارن،خیلیا عاشق پسر داشتنن،حرفتون خیلی زشته

من میگم سالم باشه انشاالله ولی بازم دختر میخوام پسر واقعا شر هست و همش باید از دستش حرص خورد خداییش ...

😕چرا فکر میکنی پسر شره

هر جور تربیت کنی همونجور بزرگ میشه 

پس بستگی ب تربیتشم داره

من جفتشم داره 

هر کدومش ی جوری برام عزیزه

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱