2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترینش برای بچه ها اینکه بعدا پدر و مادر بخوان ازدواج مجددکنن. کنار اومدن با پدر جدیدیا مادر جدید. کنار اومدن با خواهر و برادرهای ناتنی. یا کنار اومدن با فرزند جدیدی که از ازدواج جدید حاصل میشه.

و سخت ترینش مخصوصا برای دخترها گفتن مسئله به خواستگار و خانواده شوهر هست

من بچه طلاق نبودم ولی بدتر از اون رو تجربه دارم به نظرم طلاق خیلی بهتره برای اون بچه تا یه زندگی بدون هیچ علاقه و فقط پره نفرت و خیلی چیزای دیگه من خودم به مادرم گفتم برو طلاق بگیر اصلا طلاق بهتره تو دختر پس فرق نداره ولی نوع واکنششون فرق داره که حس بازیچه بودن و تباه شدن و به وجود اومدن به خاطر خودخواهی دو نفر دیگه و خیلی حس های کمبود محبت و عاطفی که سخت جبران میشه یا نمیشه

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

من توي مدرسه و دانشگاه و محل كار داشتم كسايي رو كه ننه باباشون طلاق گرفته بودن چه فرقي بايد داشته باشه؟ فكر ميكنم فقط اينطوري بود كه اگر موفق بودن هيچ مشكلي نداشتن ولي اگر نه، همش رو مينداختن گردن ننه باباشون، مثل همه بچه ها! فقط يادمه يكي شون چون پدره جدا شده بود رفته بود و وحشتناك ثروتمند بود و ظاهرا به اينا چيزي نداده بود خيلي درگير اين بود حالا كه بزرگ شده يه طوري به پدرش نزديك شه بخاطر پول كه اونم متاسفانه اصلا نميزاشت اين نزديكش شه

توي مدرسه دخترمم هستن چند تايي كه يكي شونم با دخترم دوسته متاسفانه ننه باباش جدا جدا ازدواج كدرن دوباره اين پيش مادربزرگشه طفلي

چطور؟ 

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫