2777
2789
عنوان

خیاط های عزیز یه لحظه میاین لطفا

142 بازدید | 24 پست

میخوام پالتو بدوزم واسه خودم، مدل پالتوی قبلیم، برای کشیدن الگوش امکانش هست که کل پالتوی قدیمی رو بشکافم و کاغذ الگو رو بزارم روش و بکشم، و بعد الگو رو بزارم روی پارچه جدید و برش بزنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه. چون اون پارچه به مرور ز حالت اولیه ش دراومده و اگه بزاری ممکنه دریت نیاد حالا اگه پیراهن یا شومیز باشه میشه ولی پالتو نه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

سلام عزیزم. آره میتونی این کار رو بکنی. البته حواست باشه که دقییییق بشکافی که از پارچه چیزی بریده نشه. ولی خب چرا از الگو استفاده نمیکنی؟ هم دقیق تر و بهتره، هم پالتوی قبلیت خراب نمیشه و میتونی بدی به نیازمند.

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

معمولا پارچه ها خودشونو باز میکنن بعد یه مدت و ممکنه قسمت حلقه استینت هم خودشو باز کرده باشه ، در کل زیاد جالب نمیشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

پالتو‌قبلی رو که شکافتی

اتو‌کن

دیگه لزومی نداره دوباره رو‌کاغذ بکشی 

همون پارچه پالتو که شکافتی خوذش الگو هست

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

سلام عزیزم. آره میتونی این کار رو بکنی. البته حواست باشه که دقییییق بشکافی که از پارچه چیزی بریده نش ...

الگو‌ ندارم گلم واسه همین میخوام امتحان کنم ببینم میتونم بدوزم یا نه، خسته شدم اینقدر رفتم خیاطی و اومدم 😂