2777
2789
عنوان

اونایی که کلاس اولی دارن

141 بازدید | 16 پست

دختر من درساش خوبه رو خوانی هم خوب میخونه 

اما تو املا گیر میکنه 🙁🙁مشق هاشو خیلی کند مینویسه 

معلمش میگه کند نویسه چیکارکنم دستش سریع شه واملاش تقویت میترسم عقب بمونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس 

اوله بابا 

ببین وقتی داداشم ‌کلاس اول بود 

ما برا هم ‌نامه ‌مینویشتیم

اینجوری یکم ‌املاش تقویت میشد

بعد اصلانم‌ متوجه نمیشد ک این درسه و املاس

انگار‌ همون نامس فقط

با هم صحبت میکردیم تو نامه ‌هنوزم ۸ سالشه اینکارو میکنیم

بعد هرروز میبرمش مدرسه نامه مینویسه واسم فلانی اینو برام بخر میندازه تو ماشین و میره مدرسه😅 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
فقط اینو بگم کلاس اول خیلی سخته دوم بهتر میشه فعلا تمیز نوشتن و اینکه هر کلمه رو جدا بنویسه ب کلمه ه ...

تمیز مینویسه خوش خط هس با اینکه کلاس اوله از رو هر چیزی بدی مینویسه  مشکلش فقط تو املاس کلمه رو میگی باید خیلی فکر کنه میگه مامان کدوم بود

ودستش کنده

تمیز مینویسه خوش خط هس با اینکه کلاس اوله از رو هر چیزی بدی مینویسه  مشکلش فقط تو املاس کلمه رو ...

اهان اینا فقط با تمرین تکرار حل میشه.. مثلا اول خودت بالای صفحه حرف ها رو بگو بنویسه مثلا ب س د.  بعدش بگو ک بنویس سبد بگو از حرف های بالا ترکیب کنه و بنویسه 

تمیز مینویسه خوش خط هس با اینکه کلاس اوله از رو هر چیزی بدی مینویسه  مشکلش فقط تو املاس کلمه رو ...

پسر منم همینه. حالا پسر من موقع روخوانی هم کنده، ولی من میگم بیچاره ها تازه 3 ماهه دارن یاد می گیرن دیگه. راه میوفتن بالاخره