احتمالا بچتون لاغر هست و اندام کشیده ای داره اینا تجربه خودم هست چون خودم به شدت لاغر بودم و درسی که از اشتباهاتم گرفتم و من دکتر نیستم
اولین کاری که باید بکنید مطمئن بشید بچتون از نظر هورمونی مشکلی نداره مخصوصا تیروئید چون توی رشد نقش داره
یکی از اشتباهاتی که پدر مادرا اینجا میکنن میان به بچه برنج بیشتر میدن غذای بیشتر میدن شیرینی بیشتر میدن که بچه چاق بشه
این بدترین کاریه که واسه رشد بچه میشه کرد مخصوصا خوردن شیرینی اونم شب که دشمن رشد هست
اگه میخوایید بچتون خوب رشد کنه باید تمام شیرینی های مصنوعی از برنامه غذایش حذف کنید بستنی نوشابه شکلات بسکویت اب میوه مغازه که خیلی بد هست طبیعیشم خوب نیست واسه رشد
کره مربای مغازه خوب نیست سویا ماکارنی خوب نیست سرخ کردنی خوب نیست ساندویچ غذای بیرون خوب نیست
قهوه چای خوب نیست هرچی کمتر از این غذا ها بخوره بیشتر رشد میکنه
چیزای که برای استخوان سازی خوبن لبنیات البته از این شیر موز کاکائو اینا نه کارتونی اند دو تخم مرغ ابپز اجیل مخصوصا بادام میوه لازمه برای رشد
مثلا شیر به تنهای فایده نداره اجیل بیشتر کمک میکنه به رشد خام البته
ویتامین دی
ورزش قبل ورزش باید بدنش کاملا گرم شده باشه و درست انجام بده که اسیب نبینه ورزش بدن سازی کمک میکنه نه خیلی طولانیش و بدون مصرف پودر مکمل
تناب زدن دویدن همه اینا کمک میکنه ولی زیاد ورزش کردن خوب نیست بیشتر از ۱ ساعت روزی که خسته ای نباید ورزش کنی سرماخوده بیماری نباید ورزش کنی
خوابیدن باید تا ۲ ساعت قبل خواب چیزی نخوره مگر اینکه روزش چیز خوبی نخورده باشه یا خیلی گرسنش باشه
خوردن شیرینی قند قبل خواب بر ضد رشد هست
قبل ساعت ۹ ۱۰ خواب باشه جای تاریک ساکت بخوابه
این چیزای بود که برای رشد من یاد گرفتم من دکتر نیستم