2777
2789

سلام دوست من 😍🌹

اگر بد جور حس تنهایی و تاریکی می‌کنی  نگران نباش 😊

تو کاشته شدی تو دل سیاهی و تنگی و تاریکی خاک 🌹

قرارع ریشه بزنی و از دل سیاهی ها جوانه بزنی و سبز بشی 😍

هر تاریکی ای که زندان نیست😊

مراقب باش تو زندان درونت گیر نکنی! 

اگر کرم درون پیله یک لحظه احساس زندانی بودن میکرد هیچوقت پروانه نمیشد 🌹

همه چیز از ذهن من و توئه

ذهن زیبا لایق زندگی زیباست البته زندگی زیبا هم ساختنی هست😊🌹

منتظر نمون همه چیز خوب بشه تا بخندی و شاد باشی! 

باید شاد باشی و بخندی تا همه چیز رو خوب کنی 😍

صبح زیباتون بخیر 🌹

خیلی وقت بود همچین تاپیک های نزده بودم 😍

امیدوارم دوست داشته باشید 🌹

ممنون بابت تایمی که گذاشتید 👌😍

خالق هستی نگهدارتون باشه 😍

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

بعدا؟

بعدا وجود نداره، بعدا چای سرد میشه

بعدا آدم پیر میشه، بعدا زندگی تموم میشه

و

آدم حسرت اینو میخوره که کاری و که قبلا میتونست بکنه، انجام نداده

از همین امروز شروع کن😍

و دنبال کن

برو و به اهدافت برس😊

با

توکل

پشت کار

انگیزه

هدف گزاری

تلاش و کوشش💪💪💪

میرسی شک نکن ،،تمرکز کن و کوشش👌👌👌👌👌👌👌

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدا؟ بعدا وجود نداره، بعدا چای سرد میشه بعدا آدم پیر میشه، بعدا زندگی تموم میشه و آدم حسرت اینو ...

👌

فکر کردم در جواب متن من نوشتی متنت رو 🤦‍♂️😂

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
نه انگیزشی بود😜🤝

زیبا بود دمت گرم 👌

تمام تاپیکت هاتون رو خوندم..خیلی عالی بود

خواهش میکنم 🙏🌹 

سرعت خوندنت بالاس تو 11 دقیقه همه رو خوندی 😂🤦‍♂️

باهوش بازی درنیار خیلی بیشتر طول کشید بابا😂اول خوندم بعد کامنت گذاشتم

😂👍

من برای اولین بار و البته آخرین ؛ با آقایی در ارتباط بودم یکسال 

محیط اشناییمون یه مکان فرهنگی و بود و بعد اصرارهاش قبول کردم حرفاش رو بشنوم و گفتم که من دوست دختر کسی نمیشم گفت اشنایی من گفتم پس باید حداقل مادر من در جریان باشن 

اونم قبول کرد و با مادرم صحبت کرد 

اوایل تا چندماه همو شما و اقا خانم خطاب میکردیم و ... 

چند ماه که گذشت خودش گفت بهتره با پدرت صحبت کنن و اکه پدرت از خودمون بشنون باهم در ارتباطیم خیلی بهتره برای تو 

من به پدرم گفتم و پدرم گفت بهتره اول درستو تموم کنی و به اینچیزا فکر نکنی فعلا   این مسئله به کنار حالا 

ارتباطمون بسیار عاشقانه شده بود و محترمانه  مثلا من گفته بود قبل تاریکی باید خونه باشم و اونم همیشه سعی میکرد اگه بیرونیم قبل تا یکی حتما منو برسونه خونه و یا اینکه یکبار گفت برای نظر دادن همراهش برم خرید و من گفتم تا برگردیم ممکنه غروب بشه گفت زنگ میزنه از مادرت اجازه میگیرم و البته مادرم هم اجازه نداد و اونم گفت مشکلی نیست بمونه وقت دیگه چون مادرت گفته بابات ناراحت میشه اگر دیر برگرده 

و بعد اگه اشتباه نکنم شش ماه اینا گذشته بود و از من اجازه خاست دستمو بگیره طبیعتا نپذیرفتم و خودش گفت میتونی شرایطتو برای مشاوره تعریف کنی یا از یه ادم بزرگتر مشورت بگیری ببینی بعد یه مدت دیگه طبیعی هست یه سری چیزا و از روی دوست داشتن و اینکه مثلا اولین دیدارامون من میگفتم خودم میام یا مکانش عمومی باشه و اینا از طرف اون اصراری نبود که حتما با ماشین من بریم یا همچین چیزی . 

چیزی که بود یکسال گذشت نه کارای اون اوکی شد و نه کارای من و تا دو سه سال شرایط ازدواج نبود این اواخر بهم گفت خودت و خانوادت خیلی محترمید دوست ندارم رابطه دوست دختر پسری بشه و صدمه ببینی و نه میتونم بهت بگم بمون چون نمیتونم سه سال بعد چه نقطه ای باشم و نه میتونم بگم برو چون دوستت دارم 

من برای حفظ ارزش هام خدافظی کردم با لینکه قلبن دوستش داشتم. و خب جلوی خودمو گرفتم و هیچ وقت دیگه زنگو پیام ندادم تا خودمو سبک نکرده باشم 

ولی اون اقا از چند روز بعد اون حرف کلی زنگو پیام میدن با اینکه چند ماهه گذشته و من بیشتر اوقات جواب ندادم چندباری رسمی جواب دادم 

متوجه نمیشم برای سرگرمی پیام میدن یا حسشون واقعی بوده 

خیلی سردرگمم 🙂 تو پیاماشون حرف چرتی هم نمیگن که دارم میمیرم یا برگرد و اینا احوال پرسی میکنن و اینا و من گفتم دوست.ندارم مثل بقیه بی نسب با جنس مخالف صحبت کنن میگن افرین بخاطر همین اخلاقات نشد از یادم بری

😂👍

سلام وقتتون بخیر

من همه ی تایپیکاتون رو خوندم و واقعا عالی و تاثیر گذار بود

ممنون میشم تو تایپیک های بعدیتون هم منو تگ کنید🙏🙏

قبل از اینکه قضاوتم کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی!...
من برای اولین بار و البته آخرین ؛ با آقایی در ارتباط بودم یکسال  محیط اشناییمون یه مکان فرهنگی ...

اول از همه باید بگم درود به شخصیت زیبایی که داری 

و درود بر تو که خط قرمز هات رو حفظ کردی و باعث شدی ارزشی که داری حفظ بشه ! 

اگر تاپیکام رو خونده باشی متوجه میشی 

پسری که یه مدت طولانی با یک دختر در ارتباط هست ! 

اگر از روی هوس باشه نمی‌ذاره خونواده طرف بفهمن و میگه یه مدت آشنا بشیم 

اگر از رو هوس باشه وقتی مقاومت دختر رو در برابر این که اجازه نمیده حتی دستش رو بگیره رو میبینه متوجه میشه به هوسش نمی‌رسه و بیخیال میشه می‌ره 

پس با توجه به این دو تا نکته نرفته یعنی هوس نیست !! 

خوب در ادامه ...

این پسر جذب شخصیت فوق العاده تو شده و تورو دوست داره 

به قدری رفتار های تو باعث شده ارزش تو بره بالا که دوست ندارن آسیب ببینی 

و نسبت به شرایط زندگی خودش که میبینم شرایط ازدواج نداره نخواسته تو وابسته بشی و اینم نتونه کاری از پیش ببره در مورد ازدواج وگرنه نییت این آدم خیر بوده که با مادرت صحبت کرده و حاضر شده با پدرت هم صحبت کنه! 

این که گاهی اوقات پیام میده بهت 

نشون دهنده اینه که دوستت داره و نمی‌خواد از دستت بده 

و این فاصله رو بخاطر این قبول کرده که تو وابسته نشی ولی متوجه نمیشه دختر به روی خودش هم میاره وابسته میشه !! 

و فکر کنم شرایط خونوادگیش و اوضاع مالی و .. اصلا خوبی نداره که نمیتونه اقدام جدی کنه !

اینا حدس هایی هستند که میزنم ! 

وگرنه اگر قصد رفتن داشت 

دیگه بهت پیام نمی‌داد ! 

پس به عنوان یک دختر فوق العاده تورو قبول داره! 

این که تو این موقعیت تو باید چیکار کنی ! 

وقتی بهت پیام داد 

یک بار ازش بپرس چرا پیام میده هدفش چیه ؟ 

میخواد شرایط ازدواجش رو اوکی کنه؟

اگر اره وضعیتش الان تو چه حالتی هست؟

آینده ای که بهش فکر می‌کنه چقدر نیاز داره تا همه چی اوکی بشه 

آیا امیدی هست؟ 

اگر نه که باید کلا تموم کنه! 

شرایط خیلی مهمه ! 

دیدم ازدواج های عاشقانه ای رو که بخاطر شرایط سخت مالی دیگه عشقی نمونده! 

شکم گرسنه ایمان نمی‌شناسه چه برسه به عشق ...

طولانی هم شد ولی خب ذهنم رو درگیر کرده و کسی نتونسته راهنمایی درستی بکنه 🙂🙏

امیدوارم بتونم راهنمایی خوبی کنم