2777
2789
جوان های الان خیلی کم طاقت هستند ما باصبر زندگیمون رو ساختیم  چقدر اختلاف فرهنگی داشتیم ، خان ...

درست میفرمایید صبر و تحمل کن شده

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

اولش خون ریزی کرده معلوم نمیشه ک چن ساعتی هم تو سرما بودا بعدا حالش خراب میشه نامادریش میبره دکتر به ...

وای خدا چه وحشتناک 😔

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله،متاسفانه اینجا هر کی مشکل داره فوری پیشنهاد طلاق میدن ، طفلی بچه ها میمونه یا زیر دست نامادری یا ...

این وسط فقط بچه ها داغون میشن

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

لعنت هم ب پدرش هم مادرش هم نامادریش  قربانی اختلاف های زن و شوهر فقط بچه هان وگرنه همه ب فکر خو ...

دقیقا همین طوره 

همسایمون شوهرش فوت شده مستاجره دوتا بچه داره با جون و دل داره بچه هاشو بزرگ میکنه از صبح تا شب سرکاره با اینکه زیباست و سنش کمه خواستگاراشو رد میکنه میگه این دوتا چه گناهی کردن زیر دست ناپدری بزرگ بشن که فردا لقمه هاشونم بشماره 

به این میگن مادر نه اونی که رفته دنبال عشق و حالش حالا که طفل معصوم اسیر خاک شده بیاد اشک تمساح بریزه

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
بیشتر تقصیر ماجرا از مادر اصلیه خودشه چرا بچه کوچیک روداده دست باباش بچه باید کنار مار خودش بزرگ بشه ...

مادره بچه ها رو ول کرده رفته ترکیه 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
لعنت به مامانش 

قضاوت نکنیم خواهری😔شاید شوهرش بچه را بهش نداده

شاید اینقدرررررر زندگیش داغون بوده ک مجبور ب طلاق شده

خدا میدونه الان مادرش چ حالی داره😔

زنده باد بزرگترین اشتباهه من🫂🍂♥️
در عجم از کسایی که اینجا تا چیزی میشه برا بقیه پیشنهاد طلاق میکنن.آیا به عواقبش فکر میکنن؟میدونن بزر ...

اولا شما نمیتونی راجب اینچیزا قضاوت کنی

دوما نباید همچین تاپیکی تو سایت بارداری بذاری که اکثر کاربراش مادرن جیگرشون کباب میشه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

بچه ها با دلای پاکتون برا دوستم دعا کنید طفلی دوتا بچه داره شوهرش با یه زن باهم روهم می ریزن اینو از خونه میندازه بیرون عاشق بچه هاشه سه شبانه روز رو پله ها جلو در خونه سر کرده و التماس شوهرش که اجازه بده بخاطر بچه هاش بعنوان یه خدمتکار تو خونه باشه اجازه نداده 

متأسفانه دادگاه هم بچه ها رو داده به همسرش 

الان طفلی عروسک بجای بچه هاش بغل می کنه