2777
2789

فقط موقعی ک میگفت بابا💔

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

نه که خیلی حالم خوب بود الان دیگه قشنگ افتضاح شد🥺

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی استارتر خدایی جای این تاپیک این وقت صبح نبود اعصاب خیلیارو داغون میکنه

دقیبا منم از وقتی تو اینیستا دیدم بخدا خیلی اذیت میشم

دیروز خواستم تاپیک بزنم یکم منو نصیحت کنن چون واقعا از فکر و ذهنم نمیره بیرون 😭😭😭😭

بعد با خودم گفتم خیلیا خبر ندارن بببینن شاید از من بیشتر ناراحت بشن گناه داره

از دیروز که فیلمشو دیدم حالم خرابه فقط اونجاش که با اون دردش دوباره بلند شد فرار کرد🥲بمیرم ...

چه دلی دارید که میتونید نگاه کنید این فیلم ها رو...😪

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
ولی استارتر خدایی جای این تاپیک این وقت صبح نبود اعصاب خیلیارو داغون میکنه

شما درست میگی اعصاب همه داغون میشه ولی شاید همین قضیه باعث بشه دو نفر از طلاقشون پشیمون بشن به خاطر بچه هاشون

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

من فیلمشو دیدم بعدش بچه بلند شد و انگار دوید... اونقدررررر توی فکرش بودممم نمیدونستم اونجا ضربه مغزی ...

اولش خون ریزی کرده معلوم نمیشه ک چن ساعتی هم تو سرما بودا بعدا حالش خراب میشه نامادریش میبره دکتر بهش میگه از دوچرخه افتاد دکتر میگه من سواد دارم دروغ نگو این کتک خورده دارو هاشم نگرفته فرار میکنه میاره خونه شاید اگه فرار نمیکرده زود درمان شرو میشد الان زنده بود

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
در عجم از کسایی که اینجا تا چیزی میشه برا بقیه پیشنهاد طلاق میکنن.آیا به عواقبش فکر میکنن؟میدونن بزر ...

بله،متاسفانه اینجا هر کی مشکل داره فوری پیشنهاد طلاق میدن ، طفلی بچه ها میمونه یا زیر دست نامادری یا ناپدری😔