2777
2789
عنوان

هنوز خوابم نبرده.

280 بازدید | 26 پست

سلام ۳ هفته اس به خاطر سوت گوشم نصف قرص آلپرازولام نیم مصرف میکردم خوابم می‌گرفت. ولی حس میکنم تاری دید داده بهم امشب نخوردم اصلااااااا خوابم نمی‌بره. 

شنبه وقت دکتر دارم کاش میخوردم عجب کاری کردم.

کسی تجربه ی مشابهی داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سر خود خوردی؟  قرص خواب اورو هیج وقت بدون تجویز دکتر نخور هیچ وقتم بدون مشورت ذکتر قطش ن ...

نه گلم متخصص گوش تجویز کرده بود چون تاری دید اذیتم میکرد امشب نخوردم .الآنم که خوردم تاثیر نمیذاره.

نه گلم متخصص گوش تجویز کرده بود چون تاری دید اذیتم میکرد امشب نخوردم .الآنم که خوردم تاثیر نمیذاره.

برو دکتر دوبارع   اخه متخصص گوش چرا باید خواب اورو ارام بخش تجویز کنه  فکر نمیکنم به راحتی بشه ترکش کرد حتما با ی دکتر مشورت کن  

من همین الان از خواب بیدار شدم انقدرم خوابای بد دیدم الان میترسم باردارم هستم شوهرمم داره میره سرکار

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

برو دکتر دوبارع   اخه متخصص گوش چرا باید خواب اورو ارام بخش تجویز کنه  فکر نمیکنم به راحتی ...

شنبه وقت گرفتم .نه بدنم عادت نکرده کلا به خاطر بیماریم خوابم مختل شده بود با این قرص میخوابیدم که اونم اینجوری شد.

من ۴ ورق ۴ ورق میخورم تا ۸ صبح بیدارم

واقعا چهار ورق آلپرازولام میخوری؟؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا